Régió

Sok az ittas sofőr Kassa-megyében

Kassa | Huszonhét ittas sofőrt füleltek le a rendőrök a múlt héten a Kassa megyei utakon, heten közülük több mint egy ezreléknyi véralkoholszinttel vezettek.
TASR

2019. augusztus 12. 16:32

- Rendőrségi felvétel

Jana Mésarová, a Kassai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője úgy tájékoztatott, nők is voltak az ittasan, vagy más tudatmódosító szer hatása alatt vezetők között.

A múlt hét végén egy 36 éves kassai nő okozott balesetet Hernádszentistvánon (Družstevná pri Hornáde), a Kassa-vidéki járásban (Košice-okolie) nekihajtott egy családi ház kerítésének, a nő véralkoholszintje a helyszínen 2,25, a megismételt mérés után 2,54 ezreléknyi volt.

Vasárnap (augusztus 11.) Alsómihályiban (Michaľany), a Tőketerebesi (Trebišov) járásban egy 54 éves nőt ellenőriztek a rendőrök. 1,1 ezrelékes értéket mutatott az alkoholszonda. Mindkét sofőr jogosítványát bevonták, egy év börtönbüntetésre ítélhetik őket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Merkel a Kuciak-gyilkosság ügyében folyó nyomozásról kérdezte Čaputovát

Fico szakértőbb a szakértőknél

VIDEÓ: Ledózerolták a kuncsaftjaira támadó albán vendéglős éttermét

20 fokos hőmérséklet-különbség volt az északi és a délkeleti országrész között

24 óra a sérült gyerekekért

Jelentősen romlott a Titanic állapota

Legfrissebb galériák
Olvasta már?