Rövid ideje bérelték a füssi házat Szűcs Tibor gyilkosai

gyilkosság
Füss |

A meggyilkolt csicsói vállalkozó korábban több módon is üzemeltette a füssi ingatlant, amelyet végül bérbe adott. Az általunk megszólított füssiek előzőleg semmi különöset nem tapasztaltak az emberöléssel gyanúsított bérlőkön.

Füss egyike a Komáromi járás legszebb fekvésű és legnyugodtabb településeinek. A ráérősen kanyargó főutcán nincs nagy forgalom, s akármerre is nézünk, szinte mindenhol a zöld növényzet a domináns látvány. Nincs ez máshogy annál a háznál sem, amely a meggyilkolt Szűcs Tibor tulajdonát képezte. Ahogy arról már többször is beszámoltunk, bő három héttel ezelőtt ennél az ingatlannál látták utoljára élve a csicsói vállalkozót. Az utcáról is látható az a terasz, ahol a gyanú szerint Kollár Erik és Szalai Ladislav nekitámadtak Szűcsnek. A gyilkosságban közreműködhetett egy magyar állampolgár, Sárközi Gergely is, akit azonban még nem sikerült kézre kerítenie a rendőrségnek.

Kalandos sorsú ingatlan

Az esetről nem mindenki beszél szívesen Füssön – legalábbis akkor nem, ha a média kérdezi őket. Név nélkül azonban elárulnak az emberek ezt-azt. Némi fényt derítettünk a Szűcs Tibor által birtokolt ingatlan hátterére. Több helyi lakos azt mondta nekünk, a házat korábban vendéglátóhelyként üzemeltette, ám miután már nem volt kifizetődő a fenntartása, néhány évvel ezelőtt átalakította. Próbálkozott az ingatlan eladásával is, viszont nem sikerült túladnia rajta, s emiatt adta ki bérbe. A gyilkossággal gyanúsított személyek pár, talán csak két hónapja laktak a házban, vagyis nem volt szó hosszabb bérleti viszonyról.

Forró téma volt

Ahogyan az lenni szokott a hasonló esetekben, az emberek mindenféle teóriákat gyártanak az esetről, különösen egy olyan kis faluban, amely rendes körülmények között teljesen békés. Miután kiderült a gyilkosság, a lakosok naprakészen figyelik a híreket. Szűcs Tibort sokan ismerték személyesen vagy látásból, ill. van, aki megismerkedett a bérlőkkel is, de senki sem tapasztalt semmi olyasmit, ami előrevetítette volna a tragédiát. A füssiekben ugyanakkor nincs félelem, mindenki számára teljesen nyilvánvaló, hogy itt a legnagyobb valószínűséggel a személyes ellentétek fajultak el a gyilkosságig. Amiben még megegyeznek a vélemények – s ezek egybevágnak a rendőrségi hírekkel is –, az az, hogy a gyanúsítottak a pénz miatt szánhatták rá magukat az emberölésre.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?