Régió

Programkoordinátort keres az SZMPSZ

Komárom | Szervezési és programkoordinátori feladatokat ellátó munkatársat keres komáromi központi irodájába a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége.
V. Krasznica Melitta

2019. január 10. 19:00

Szervezési és programkoordinátori feladatokat ellátó munkatársat keres komáromi központi irodájába a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége. A pályázatokat január 15-ig várják az iroda címére (Elektrárenská 2., 94501 Komárno) és elektronikus formában az elnök.szmpsz@gmail.com levélcímre. A koordinátor feladatai közé tartozik a központi rendezvények szervezése, valamint a regionális szervek tevékenységének segítése. A pályázás feltétele a felsőfokú pedagógiai végzettség, a magyar és szlovák nyelv tökéletes ismerete szóban és írásban, a kitűnő szervező- és kommunikációs képesség; a vezetői gyakorlat, valamint az angol vagy német nyelvtudás előnyt jelent. (vkm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Haščák állítólag egymillió eurót fizetett a Gorilla-felvételért

Kigyulladt egy lakás Tőketerebesen, egy gyerek meghalt

Pénzzel lehet pénzt keresni

TRAGÉDIA: Kamion gázolt gyalogost, a sofőr először azt hitte, egy állatot ütött el

Jogerősen elutasították Magda Marinko feltételes szabadságra bocsátási kérelmét

A középiskolások 75%-a Čaputovát választaná meg elnöknek

Legfrissebb galériák
Olvasta már?