Olvasóink szeretettel gondozott virágos- és konyhakertjei

kert k

Arra kértük olvasóinkat, osszák meg velünk örömüket, küldjenek fotókat szeretett kertjükről, virágaikról. Hány helyen hallani, hogy „amíg élt a papa, mama”, „amíg bírták a szüleink”, milyen szép is volt a kert, milyen finom paradicsomok teremtek, milyen gyönyörű rózsák nyíltak, milyen zamatos volt az őszibarack. Igen, mert a kert és a kertésze eggyé válik, bensőséges szimbiózis alakul ki közöttük, és ha a gondos kezek napi törődése nem látszik már a kerten, hirtelen felbomlik a harmónia és rend. Ezért is óriási érték a szépen gondozott kert, büszkék lehetnek rá az odaadó kertészek, mi pedig örömmel osztjuk meg a szép fotók mellé írt kedves mondatokat, mindannyiunk örömére. Várjuk az Ön fotóit, történetét is szeretett kertjéről a hello@ujszo.com e-mail-címre!

Érdekes

Az áldozatos munka meghozta a gyümölcsét

„Mindig is szerettem a virágokat, és amikor családi házba költöztem, nagy álmom vált valóra. Kétkezi munkámmal, az én szememben, gyönyörű kertet varázsoltam az udvarunkra. Munka után ezzel a hobbival foglalkozom férfi létemre. A sok odafigyelés és áldozatos munka meghozta gyümölcsét, és a szabadidőmet ebben a szép kertben tölthetem családommal együtt” – írta Strezenecký Pál Csenkéről.

Galéria
Érdekes

Nem csak a virágok adhatnak örömöt

A kertben a Feketenyéki Szabó Tamás szerint nem csak a virágok adhatnak örömöt. Ugyancsak kellemes órákat tölthetünk a kemencés kerti konyhánál, ahol egész évben sülnek, főnek a finomságok. „Amikor csak időnk engedi, korán reggel már be is  tüzelünk, és készül is a sült csülök, vagy éppen egy kis nasi, a pozsonyi kifli, a diófa ajándéka. Az egész udvar, kerti konyha és a kemence is szeretett édesapám keze munkája. Megpecsételte kézlenyomatával és dátummal a betonban, hogy mindig emlékezzünk rá, ha rápillantunk” – írta Szabó Tamás.

Galéria
Érdekes

Az illatukkal köszönik a törődést

„Kiskorom óta szeretek kertészkedni. Imádom a szép, illatos növényeket. Nincs kedvenc virágom, mindegyik kedves a szívemnek. Sokat törődöm velük, és úgy gondolom, hogy ezt az illatukkal,  szépségükkel hálálják meg” – írta Máté Szilvia Muzsláról a virágos fotócsokor alá.

Galéria
Érdekes

Kertem gyönyörű sárga virágai

Kázmér Klárától kaptuk ezt a szép fotót, Nagyabonyból.

Galéria
Érdekes

A közös munka öröme

„Férjem és én immár nyugdíjas párként nagy odaadással gondozzuk a kertünket még a forró nyári napokban is. Tekintsék hát meg munkánkat ebben a néhány képben, és osztozzanak  örömünkben, hogy ilyen szép növényzetet sikerült létrehoznunk magunk körül” – írta Fodor Apollónia Dunaszerdahelyről.

Galéria
Érdekes

Magaságyás, szívvel-lélekkel

„Anyukám magaságyásával szeretném az Új Szó olvasóit megörvendeztetni, melyet szívvel-lélekkel gondoz” – küldte be a fotót Póczos Adrianna Dobfenekről. 

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?