Régió

Nyugdíjast raboltak ki Komáromban

Komárom | Kiraboltak egy 68 éves nyugdíjast Komáromban. A sértettet a Petőfi utcán szólította meg egy számára ismeretlen férfi, barátságosan megölelgette, és azt állította, hogy régi ismerősök, korábban egy munkahelyen dolgoztak.
V. Krasznica Melitta

2019. január 22. 19:02

Annak ellenére, hogy az idős férfi állította, nem ismeri, a tettes nem tágított. A beszélgetéssel elvonta az idős ember figyelmét, miközben mellénye felső zsebéből 400 euró készpénzt emelt ki. Olyan ügyesen csinálta, hogy a sértett nem vett észre semmit, csak azután jött rá, hogy meglopták, miután az a tolvaj távozott.

„Az idős emberek hiszékenységük, szívélyességük miatt könnyen csalók, tolvajok áldozatává válhatnak. Ezért a rendőrség ismételten arra hívja fel a figyelmüket, ha ismereten személy szólítja meg őket, igyekezzenek megjegyezni, hogy nézett ki az illető. Minél pontosabb személyleírást tudnak adni, annál inkább segíteni tudják a rendőrség munkáját” – mondta Božena Bruchterová Nyitra megyei rendőrszóvivő. A tettes kb. 170 cm magas, bajszos és magyarul beszélt, munkaruhát viselt. Az illetékes nyomozó rablás ügyében indított büntetőeljárás.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Általános sztrájkra készülnek az elégedetlen gazdák

Frissítve

Matečná rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezet be a lengyel hús miatt

Frissítve

VIDEÓ: A feldühödött gazdák trágyát dobáltak az Agrárkifizető Ügynökség épülete elé

A győzelem küszöbén állva

Veterán versenyző, új motivációval

GALÉRIA: Ezek voltak a legjobb transzparensek a tegnapi tüntetéseken

Legfrissebb galériák
Olvasta már?