Régió

Nyugdíjasok biciklijéről lopott táskákat a pusztafödémesi tolvaj

Galánta | A galántai rendőrség nyomozója lopás bűntette miatt indított eljárást egy pusztafödémesi (Pusté Úľany) férfi ellen. A TASR-t Martina Kredatusová, a Nagyszombati Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője tájékoztatta.
TASR

2019. április 18. 17:50

A férfit azzal gyanúsítják, hogy márciusban Diószegen olyan idős nőket figyelt ki, akik a kerékpárjuk elejére vagy hátuljára rögzített kosárban tartották a kézitáskájukat.

Először egy 72 éves nőt szemelt ki márciusban. Egy ideig követte, majd a bicikli hátuljára rögzített kosárból kiragadta a táskáját, amelyben a bevásárlása és a személyes tárgyai voltak.

„A tettét március 31-én megismételte, amikor a délelőtti órákban egy 70 éves kerékpározó nőt követett. A focipályánál utolérte, és kikapta a kosarából a táskáját" – közölte a szóvivő.

Aznap egy másik, 80 éves nőt is kiszemelt magának, akinek kézitáskáját a kormányra helyezett kosárból szerezte meg. „Az elkövetőt elsősorban a pénz érdekelte, a nőktől megközelítőleg 60 eurót tulajdonított el. A kézitáskákat és a többi dolgot eldobta. Szerencsére egyik károsult sem sérült meg a támadás következtében" – tette hozzá Kredatusová.

A rendőrség azonosította a 26 éves pusztafödémesi Petert, akit többrendbeli, védett személyek ellen elkövetett lopással gyanúsítanak. A törvény értelmében háromtól tíz évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

2040-re 2,5 millióval csökkenhet a V4-ek lakossága

Sima finn és orosz siker, hétfőn kiesési derbik a hoki-vb-n

TRAGÉDIA: Medencébe fulladt egy kétéves kisfiú a Besztercebányai járásban

62 ezer eurót felejtettek egy vonaton

Czucz Enikő: Skandalon

VIDEÓ: Eddig nem látott képekkel emlékezett meg a hercegi pár tavalyi esküvőjéről

Legfrissebb galériák
Olvasta már?