Régió

Nyilatkozott a történtekről a Nagymihályi járásban elrabolt nő

Ungszenna | A JOJ TV riporterének sikerült megszólaltatnia a Nagymihályi járásban található Ungszenna közelében elrabolt nőt. A megkötözött nőt rendőrkutyákkal szabadították ki elrablója autójából.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. április 25. 18:35

- Rendőrségi felvétel

"Reggel dolgozni indultam, amikor egy autó megelőzött, lefékezett előttem, és kiszállt belőle egy férfi. Felszólított, hogy szálljak ki az autóból, és mikor erre azt válaszoltam, hogy ne vicceljen, engedjen tovább, rám lőtt. Nem talált el, kilőtte a légzsákot."

Miután a nő kiszállt az autóból, az emberrabló megkötözte a kezeit, beültette a saját autójába, és elhajtott vele.

"Nem bántott fizikailag, csak pszichésen. Egyik pillanatban jó kedve volt, a másikban rossz, egyszer azt mondta, elenged, aztán hogy mégsem. Mint egy pszichopata."

A nőt aztán elvitte egy helyre, ahol a radiátorhoz kötözte. Később meggondolta magát, és elautózott vele egy elhagyatott szövetkezeti épülethez.

A rendőrséget a baleset miatt riasztották, és miután nem találták meg az autót vezető nőt a helyszínen, a keresésére indultak. Ők bukkantak rá az emberrabló autójára. A nőt rendőrkutyák segítségével szabadították ki.

"Úgy érzem, mintha újra megszülettem volna" - mondta el az áldozat a JOJ riporterének.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Lesik a vízállást a kiskertek tulajdonosai

A Woodstock 50 dosszié

A Dunába ugrott és eltűnt egy férfi Pozsonyban

VIDEÓ: Így sírta el magát Theresa May, miközben bejelentette lemondását

Lauda emléke előtt tisztelegnek Monacóban - helyszíni beszámoló

Zeman László halálára

Legfrissebb galériák
Olvasta már?