Régió

TŰZESET: A negyven evakuált szállodai vendég inkább elutazott Érsekújvárból

Érsekújvár | Kigyulladt egy ipari épület tetőszerkezete, a tűzoltókat csütörtökön hajnalban, 3.30 óra tájban értesítették az esetről. Csaknem harminc tűzoltó próbálta órákon át megfékezni a lángokat, amelyek átterjedtek az egész tetőszerkezetre.
Száz Ildikó

2019. április 25. 15:54

Frissítve
Ottjártunkkor a tűzoltók még keresték a tűzfészkeket

A közelmúltban felújított épület az egykori Elektrosvit gyár területén található, ahol a porta volt. Az ingatlan hátsó fala egybe van építve a Salur szállodával, amely a Komáromi út felől közelíthető meg. A szálloda portáján megtudtuk, hogy negyven személyt evakuáltak a hajnali órákban a szobáikból, de senki sem sérült meg. A porta dolgozója elmondta, azóta már műszakot váltottak, de tudomása szerint az autóbusznyi vendég a történteket követően útra is kelt Érsekújvárból. Ottjártunkkor mintegy 5-6 órával a tűzeset után még mindig a helyszínen voltak a tűzoltók, és bontották szét a tetőt. A tűz oltásában érsekújvári, nyitrai, komáromi, gútai és párkányi tűzoltók vettek részt, jelen voltak továbbá az udvardi, dögösi, ógyallai és nagysurányi önkéntes tűzoltó egyesület tagjai.

Katarína Križanová a tűzoltóság munkatársa tájékoztatása szerint a leégett épület tetőszerkezete több szomszédos épületével volt összekötve. Jelenleg még vizsgálják a tűz keletkezésének az okát.

Galéria
gallery-image-1
gallery-image-2
gallery-image-3
gallery-image-4

2019. április 25. 09:53

Kigyulladt egy épület Érsekújvárban, 40 embert evakuáltak
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Orvoshiány van, ám a külföldi nem kell

Sokkoló: hibásan elvégzett vérátömlesztés miatt halt meg egy beteg a kassai kórházban

A lakosság csaknem fele egyáltalán nem spórol

Botrány az Eurovízión

VIDEÓ: Keszthelyi Vivien autóversenyző elvitte egy körre Orbán Viktort

Hoki-vb: kiestek a franciák

Legfrissebb galériák
Olvasta már?