Közélet

Így változik a járások besorolása a jövő héttől

Jövő hétfőtől egyetlen járás sem lesz fekete besorolású a Covid-automata szerint. 22 járás bordó, 52 piros, 5 pedig rózsaszín besorolású lesz. A kormány a szerdai ülésén hagyta jóvá a járások Covid-automata, illetve a fertőzöttség mértéke szerinti felosztását.
ÚJ SZÓ ONLINE

2021. április 21. 12:00

Frissítve
koronavírus
- TASR-felvétel

Harmadik szintű figyelmeztetés lesz érvényben a Báni, a Nagybiccsei, a Csacai, az Alsókubini, az Illavai, a Kiszucaújhelyi, a Lőcsei, a Losonci, a Turócszentmártoni, a Mijavai, a Vágújhelyi, a Poltári, a Poprádi, a Vágbesztercei, a Puhói, a Nagyrőcei, a Szenicei, a Szinnai, az Ólublói, a Trencséni, a Stubnyafürdői és a Turdossini járásban.

Másodfokú figyelmeztetés a Besztercebányai, a Selmecbányai, a Bártfai, a Pozsonyi, a Breznóbányai, a Gyetvai, a Dunaszerdahelyi, a Galántai, a Gölnicbányai, a Galgóci, a Homonnai, a Késmárki, a Komáromi, a Kassai, a Kassa-vidéki, a Korponai, a Lévai, a Liptószentmiklósi, a Malackai, Mezőlaborci, a Nagymihályi, a Námesztói, a Simonyi, a Bazini, a Pöstyéni, az Eperjesi, a Privigyei, a Rimaszombati, a Rozsnyói, a Rózsahegyi, a Kisszebeni, A Vágsellyei, a Szenci, a Szakolcai, az Iglói, a Sztropkói, a Felsővízközi, a Tőketerebesi, a Nagyszombati, a Nagykürtösi, a Varannói, a Zsarnócai, a Garamszentkereszti, a Zsolnai és a Zólyomi járásban lép érvénybe.

A Nyitrai, az Érsekújvári, a Szobránci, a Nagytapolcsányi és az Aranyosmaróti járásban első fokú figyelmeztetést vezetnek be.

Támogassa az ujszo.com-ot

Az elmúlt időszakban arra kértük olvasóinkat, járuljanak hozzá az ujszo.com működéséhez annak érdekében, hogy a jelentős költségekkel járó hiteles, megbízható hírszolgáltatást hosszú távon biztosítani tudjuk.

Köszönjük a pozitív fogadtatást. Jó érzés tudni, milyen sokan tartják fontosnak a független, magyar nyelvű újságírás fennmaradását Dél-Szlovákiában, és milyen sokan szeretik az Új Szót.

A beérkezett támogatások lehetővé tették, hogy új munkatárssal bővítsük az ujszo.com professzionális csapatát, fejlesszük szolgáltatásainkat, növeljük az ügyeletben töltött órák számát. Nagyszerű eredmény ez olyan gazdasági környezetben, ahol a fejlesztések helyett a költségek visszafogása került sok helyen célkeresztbe.

Hálásak vagyunk eddigi támogatásaikért, és kérjük, továbbra is segítsék az ujszo.com fejlesztését. Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
családon belüli erőszak

Brutálisabb a családon belüli erőszak

családon belüli erőszak

Javasolt biztonsági stratégiák a családon belüli erőszak áldozatai számára

pfizer

Már a 45 év felettiek is a Pfizer és a Moderna vakcináját kapják

Eduard Heger

Heger találkozik Kolíkovával és az OĽaNO képviselőivel

mentőhelikopter

Kilencéves kisfiút gázoltak el, mentőhelikoptert kellett hívni

Angkor

Virágkorában akár 900 ezer lakója is lehetett Angkornak

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.