Így változik a járások besorolása a jövő héttől

koronavírus

Jövő hétfőtől egyetlen járás sem lesz fekete besorolású a Covid-automata szerint. 22 járás bordó, 52 piros, 5 pedig rózsaszín besorolású lesz. A kormány a szerdai ülésén hagyta jóvá a járások Covid-automata, illetve a fertőzöttség mértéke szerinti felosztását.

Harmadik szintű figyelmeztetés lesz érvényben a Báni, a Nagybiccsei, a Csacai, az Alsókubini, az Illavai, a Kiszucaújhelyi, a Lőcsei, a Losonci, a Turócszentmártoni, a Mijavai, a Vágújhelyi, a Poltári, a Poprádi, a Vágbesztercei, a Puhói, a Nagyrőcei, a Szenicei, a Szinnai, az Ólublói, a Trencséni, a Stubnyafürdői és a Turdossini járásban.

Másodfokú figyelmeztetés a Besztercebányai, a Selmecbányai, a Bártfai, a Pozsonyi, a Breznóbányai, a Gyetvai, a Dunaszerdahelyi, a Galántai, a Gölnicbányai, a Galgóci, a Homonnai, a Késmárki, a Komáromi, a Kassai, a Kassa-vidéki, a Korponai, a Lévai, a Liptószentmiklósi, a Malackai, Mezőlaborci, a Nagymihályi, a Námesztói, a Simonyi, a Bazini, a Pöstyéni, az Eperjesi, a Privigyei, a Rimaszombati, a Rozsnyói, a Rózsahegyi, a Kisszebeni, A Vágsellyei, a Szenci, a Szakolcai, az Iglói, a Sztropkói, a Felsővízközi, a Tőketerebesi, a Nagyszombati, a Nagykürtösi, a Varannói, a Zsarnócai, a Garamszentkereszti, a Zsolnai és a Zólyomi járásban lép érvénybe.

A Nyitrai, az Érsekújvári, a Szobránci, a Nagytapolcsányi és az Aranyosmaróti járásban első fokú figyelmeztetést vezetnek be.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?