Régió

Elmarad Hegedűs Endre komáromi koncertje

Komárom | Egy váratlan helyzet miatt sajnos holnap (2019.03.05.) Hegedűs Endre, zongoraművész komáromi koncertje ELMARAD, és március második felében valósul meg.
V. Krasznica Melitta

2019. március 4. 12:00

Frissítve
Hegedűs Endre Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, zenepedagógus

Eredeti hírünk:

A magyar iskolaválasztás népszerűsítését szolgálja az az ingyenes koncert, amely a Rákóczi Szövetség Magyar Iskolaválasztási Programja keretében valósul meg Komáromban, március 5-én, kedden, 16 órától városi művelődési központban.

A kulturális élmény után pedig a Duna mente ízeit kóstolhatják a látogatók a Dunamente TDM-nek köszönhetően.

A koncertre, amelynek fellépője Hegedűs Endre Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, zenepedagógus, elsősorban az óvodásokat és szüleiket várják, de nyitott minden érdeklődő számára. A bátrabb gyerekek egy dalt közösen énekelhetnek majd a színpadon a művésszel. A rendezvényt ingyenes termékkóstolóval támogatja a Dunamente Turisztikai Desztináció Menedzsment. „Lekvárokat, szörpöket, kézműves csokoládét, mákból készült termékeket és egyéb ínyencségeket lehet majd megkóstolni” – mondta Bauer Ildikó, a TDM igazgatója.

December közepétől zajlik a Rákóczi Szövetség Mozgó Mozi programja is, amely során több mint 100 felvidéki településen – alapiskolákban, kultúrházakban, közösségi házakban – vetítenek magyar meséket és a magyar filmművészet egyes emblematikus alkotásait, az iskolaválasztást tematizáló kisfilmekkel együtt. A vetítések előtt és után a szövetség munkatársai beszélgetnek a szülőkkel a helyes iskolaválasztás fontosságáról, arról, hogy a magyar gyereknek magyar alapiskolában a helye.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Hónap végére eldőlhet a magyar koalíció sorsa

SHMÚ: forró és viharos lesz a szerda

Négy jelölt indulhat a Legfelsőbb Bíróság elnöki posztjáért

Čaputová fogadta az új amerikai nagykövetet

Súlyos balesetet okozott egy begörcsölt láb - két kisgyerek is volt a kocsiban

Minden szem a kajak négyesre szegeződik a szegedi vb-n

Legfrissebb galériák
Olvasta már?