Régió

Komáromban szórólapok figyelmeztetik a sofőröket az új parkolási rendre

Komárom | Új parkolási rendet vezetett be a hónap elején a város önkormányzata, lerövidült a parkolódíj-köteles időszak, változtak a tarifák és új parkolóhelyeket alakítottak ki. Komárom önkormányzatának bejelentése szerint a városi közlekedés szabályozása és jobb parkolási körülmények kialakítása volt az elsődleges cél.
TASR

2019. július 8. 13:30

„Nem akarjuk bírságokkal elriasztani a turistákat, ezért úgy döntöttünk, hogy egyelőre nem büntetjük a városba érkezőket és a külföldi látogatókat, ha elmulasztják megvásárolni a parkolójegyet. Egyelőre szórólapokkal figyelmeztetjük őket” - közölte az önkormányzat, hozzátéve, hogy az első napokban a komáromi lakosokat sem büntetik, őket is csak a szórólapokkal figyelmeztetik. „A későbbiekben azonban a városi rendőrség be fogja tartatni a parkolási rendet” - tette közzé a város.

Komárom 160 ezer eurót különített el az új parkolási rend kialakítására, a Comorra Servis városi cég 80 000 eurót költ az új jelzőtáblákra és útjelzésekre, valamint a régiek karbantartására. Ugyanekkora összeget szán a város a régi parkolóhelyek felújítására és újak kialakítására.

A komáromi parkolási rend változásairól itt írtunk bővebben:

2019. május 31. 12:43

Változik a parkolási rend Komáromban
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Fico szakértőbb a szakértőknél

Már e héten kopogtat a végrehajtó a Billánál

24 óra a sérült gyerekekért

Nőtt a munkanélküliség

Feljelentés az ollétejedi gumifeldolgozó ellen

Száz fociév Szepsiben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?