Régió

Komárom is benyújtotta tervezetét a Tesco Ön dönt, mi segítünk programjába

Komárom | Ön dönt, mi segítünk elnevezéssel ötödik alkalommal hirdette meg a lakókörnyezetek szépítését, az egészséges életmódra való nevelést, a közösségek építését támogató programját a Tesco üzletlánc. Olyan pályázatokat fogadnak, amelyek például játszóterek, közterületek rendbetételét, óvodai sporttevékenységet fejlesztését, gyerektáborok szervezését, az egészséges életmód népszerűsítését, vagy más közösségformáló tevékenységeket céloznak meg.
V. Krasznica Melitta

2019. január 30. 17:28

A tavaly ősszel átadott játszótér parkosítására szeretne támogatást nyerni a város (A szerző felvétele)

Idén Komárom is bekapcsolódott a projektbe, a város pályázata a Klapka lakótelepen, a Selye utcában tavaly elkészült új játszótér parkosítására irányul. A zöldterület növelésén túl a tervezett élő sövény a parkolót is elválasztaná a játszótértől, ezáltal fokozva a gyerekek biztonságát.

A szervezők összesen 231 pályázatot választottak ki, és 169 400 eurót osztanak szét. A nyertesről az áruházlánc vásárlói döntenek. Nem kell mást tenniük, csak a vásárlás során a pénztárnál kapott zsetont bedobni a kihelyezett urnába. A komáromi pályázatra a komáromi, a agútai és  naszvadi Tesco áruházban lehet szavazni. Régiónként az első helyezett 1300, a második 600, a harmadik 300 eurót kap. Összesen 77 régióra osztották az országot, mégpedig az egyes Tesco áruházak vonzáskörzetét véve alapul. A szavazás február 19-ig tart a nyertesek névsorát márciusban teszik közzé.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Hamšík nyolcadszor lett az év futballistája Szlovákiában

Nem fogadta el a pápa a pedofília eltussolása miatt elítélt bíboros lemondását

Brexit - May júniusig tartó halasztást kér

Három évig harcolt a kórral Baló György

Minden szurkoló személyazonosságát ellenőrzik a szlovák-magyar meccsen

Csütörtökön és pénteken hallgatják meg az alkotmánybíró-jelölteket

Legfrissebb galériák
Olvasta már?