Régió

Kiplakátolt autó borzolta a kedélyeket Andódon

Andód | Az egyik polgármesterjelölt kihívta a rendőrséget, mert a választóhelyiség közelében az egyik ellenjelölt embere leparkolt egy személygépkocsit, amelyen választási plakátok voltak képviselőjelöltek egy csoportjával és az egyik polgármesterjelölt fényképével.
Száz Ildikó

2018. november 10. 19:58

Az Érsekújvárhoz közeli településen több fiatal képviselőjelölt is indul, ezért a kortársaik támogatják őket - A szerző felvétele

Kiderült, hogy a gépkocsit az egyik lelkes képviselőjelölt állította oda, holott sem ő, sem a polgármesterjelölt családi háza nincs a közelben. A választások napján, a reggeli órákban állíthatták oda az autót, mert a rendőrök hajnali félhatkor még nem látták az adott helyen. A képviselőjelölt verbálisan megtámadta azt a polgármesterjelöltet, aki értesítette a rendőrséget. A rendőrök utasítására eltávolították a gépkocsit a szavazóhelyiség közeléből. Andódon az utóbbi órákban is nagy a választási kedv, holott az egyik polgármesterjelöltről a szavazók megtudták a választási bizottság tagjaitól, hogy már nem lehet rá szavazni, mert visszalépett.

Andódon a korábbi polgármester már nem az MKP színeiben indul, legnagyobb ellenjelöltje a korábbi alpolgármester az említett párt színeiben. Andódnak további két független polgármesterjelöltje volt, ám az egyik még a választások előtt visszalépett, értesüléseink szerint az őt ért támadások miatt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Legfrissebb galériák
Olvasta már?