Régió

Húsvét előtti közúti ellenőrzés keleten

Kassa | Húsvét előtti balesetmegelőző közúti ellenőrzést tartott a kassai Rendőrkapitányság (KR PZ) regionális igazgatósága az alapiskolák alsó tagozatos tanulóival közösen kedden. A rendőrök és a gyerekek azt ellenőrizték, betartják-e a járművezetők a közúti közlekedés szabályait – informálta a TASR-t Jana Mésarová, a Kassai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.
TASR

2019. április 16. 11:20

Ellenőrizték a gépjármű kötelező felszerelését, a biztonsági övek használatát, hogy a sofőr nem fogyasztott-e alkoholt, valamint hogy megfelel-e a jármű a műszaki előírásoknak – mondta a szóvivő, és hozzátette, a gyerekek saját készítésű húsvéti nyuszit vagy tojást ajándékoztak annak a sofőrnek, aki minden közlekedési szabályt betartott, és korbácsot annak, akit szabálysértésen kaptak.

Kassán és környékén, Nagymihályban, Tőketerebesen, Iglón és Rozsnyón is végeznek ellenőrzéseket. „Az ilyen akciók segítenek megelőzni a közlekedési baleseteket, felhívni a gyerekek és a lakosság figyelmét a szabályok betartásának fontosságára" – zárta Mésarová.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Danko: Méltányolom az EU-t, de reformokra lenne szüksége

Újságírók célkeresztben

Tojásérem (is) jár a célba futóknak a diósförgepatonyi Barátság futóversenyen

Elhunyt Csető János

Tovább bonyolódik az SaS eltűnt politikusának ügye, már a családjának is nyoma veszett

Kétszer annyi balesetért felelős az alkohol húsvétkor, mint az év többi részében

Legfrissebb galériák
Olvasta már?