Régió

Savas gyilkosság: Érdekes történet bukkant fel a kutyások fórumán

Érsekújvár | Nyugtalanítja az érsekújvári és a régióbeli lakosokat, hogy még mindig szabadlábon van az az ismeretlen tettes, aki pénteken hajnalban maróanyaggal öntött le egy kutyáját sétáltató 39 éves asszonyt. A nő a kórházba szállítást követően belehalt a sérüléseibe.
Száz Ildikó

2019. április 16. 17:09

- Rendőrségi felvétel

Az egyik közösségi oldalon, a kutyatartók fórumán osztotta meg a vele történteket egy nő. Hét elején az Érsekújvártól tizenkét kilométerre lévő Kamocsán, a Vág parton járt a kutyájával. „Eredetileg nem akartam közzétenni a kellemetlen történetet, de nem tehetek mást. Öthónapos kölyökkutyámmal jártam a folyópartnál, levettem a vezetőkéjét, hadd fusson, mártózzon egyet a vízben. Ekkor megcsörrent a telefonom. Mialatt beszéltem, odaért hozzám egy férfi kerékpáron, zöld mellény volt rajta. Folyton kiabált valamit magyarul. Olyasmit, hogy mi az, nem tudom, mi történt néhány nappal ezelőtt Érsekújvárban? A lány azonnal magához hívta a négylábút, és mivel nem reagált a férfi szavaira, az szlovák nyelven folytatta és hozzátette, vigyázzon, nehogy vele is valami hasonló dolog történjen. Egyedül voltam és már alkonyodott, ezért inkább elsiettem. Nem tudtam napirendre térni a történtek felett, hiszen egy kamocsai lakos nem jönne ki a kempingbe kerékpáron ilyen öltözékben. Az zavarhatta, hogy kutyapiszkot hagyhatunk a helyszínen? Mi ez ahhoz képest, amennyi építkezési törmelék és szemét van a határban? Ezek után minden kutyatartót savas támadással fognak fenyegetni?“ – áll a bejegyzés végén. Élénk vita kerekedett az állattartók fórumán. Többen rosszallták, hogy bárki ilyesmivel fenyegetőzik. Megpróbáltuk felvenni a történet írójával a kapcsolatot, de nem válaszolt.

Megkérdeztük Renáta Čuháková nyitrai kerületi rendőrszóvivőt, vannak-e újabb fejlemények, kaptak-e esetleg részletes személyleírást az elkövetőről. Ma reggel azt a választ kaptuk, hogy amíg tart a vizsgálat, addig nem adnak további tájékoztatást az ügyről. A TV Noviny értesülései szerint a rendőrök már azonosították a maróanyagot, és kiderült, hogy kénsavval öntötték le a megtámadott nőt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kevés a gyermekorvos az országban

Tablók viadala: tardoskeddi győzelem!

Foci és biliárd a tévében

Matečná: A termékek 31 százalékánál tapasztaltak kettős minőséget

Átfogó parkolási politika helyett egyelőre két parkoló lehet fizetős

Renault Kadjar: a francia elegancia

Legfrissebb galériák
Olvasta már?