Régió

Savas gyilkosság: Érdekes történet bukkant fel a kutyások fórumán

Érsekújvár | Nyugtalanítja az érsekújvári és a régióbeli lakosokat, hogy még mindig szabadlábon van az az ismeretlen tettes, aki pénteken hajnalban maróanyaggal öntött le egy kutyáját sétáltató 39 éves asszonyt. A nő a kórházba szállítást követően belehalt a sérüléseibe.
Száz Ildikó

2019. április 16. 17:09

- Rendőrségi felvétel

Az egyik közösségi oldalon, a kutyatartók fórumán osztotta meg a vele történteket egy nő. Hét elején az Érsekújvártól tizenkét kilométerre lévő Kamocsán, a Vág parton járt a kutyájával. „Eredetileg nem akartam közzétenni a kellemetlen történetet, de nem tehetek mást. Öthónapos kölyökkutyámmal jártam a folyópartnál, levettem a vezetőkéjét, hadd fusson, mártózzon egyet a vízben. Ekkor megcsörrent a telefonom. Mialatt beszéltem, odaért hozzám egy férfi kerékpáron, zöld mellény volt rajta. Folyton kiabált valamit magyarul. Olyasmit, hogy mi az, nem tudom, mi történt néhány nappal ezelőtt Érsekújvárban? A lány azonnal magához hívta a négylábút, és mivel nem reagált a férfi szavaira, az szlovák nyelven folytatta és hozzátette, vigyázzon, nehogy vele is valami hasonló dolog történjen. Egyedül voltam és már alkonyodott, ezért inkább elsiettem. Nem tudtam napirendre térni a történtek felett, hiszen egy kamocsai lakos nem jönne ki a kempingbe kerékpáron ilyen öltözékben. Az zavarhatta, hogy kutyapiszkot hagyhatunk a helyszínen? Mi ez ahhoz képest, amennyi építkezési törmelék és szemét van a határban? Ezek után minden kutyatartót savas támadással fognak fenyegetni?“ – áll a bejegyzés végén. Élénk vita kerekedett az állattartók fórumán. Többen rosszallták, hogy bárki ilyesmivel fenyegetőzik. Megpróbáltuk felvenni a történet írójával a kapcsolatot, de nem válaszolt.

Megkérdeztük Renáta Čuháková nyitrai kerületi rendőrszóvivőt, vannak-e újabb fejlemények, kaptak-e esetleg részletes személyleírást az elkövetőről. Ma reggel azt a választ kaptuk, hogy amíg tart a vizsgálat, addig nem adnak további tájékoztatást az ügyről. A TV Noviny értesülései szerint a rendőrök már azonosították a maróanyagot, és kiderült, hogy kénsavval öntötték le a megtámadott nőt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

GALÉRIA: Döntetlenezett a DAC a nagymihályiak ellen

Törékeny lelkű tinik az összeomlás szélén

Illegális bevándorlókat fogtak Párkányban

Videón, ahogy két kamion frontálisan ütközik Kecskemétnél

Négyezer embert kellett kitelepíteni Gran Canarián az erdőtűz miatt

Meggyilkoltak egy 38 éves nőt Rimaszombatban, a feltételezett elkövető is meghalt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?