Régió

Savas gyilkosság: Érdekes történet bukkant fel a kutyások fórumán

Érsekújvár | Nyugtalanítja az érsekújvári és a régióbeli lakosokat, hogy még mindig szabadlábon van az az ismeretlen tettes, aki pénteken hajnalban maróanyaggal öntött le egy kutyáját sétáltató 39 éves asszonyt. A nő a kórházba szállítást követően belehalt a sérüléseibe.
Száz Ildikó

2019. április 16. 17:09

FOTÓK a savas támadás helyszínéről
- Rendőrségi felvétel

Az egyik közösségi oldalon, a kutyatartók fórumán osztotta meg a vele történteket egy nő. Hét elején az Érsekújvártól tizenkét kilométerre lévő Kamocsán, a Vág parton járt a kutyájával. „Eredetileg nem akartam közzétenni a kellemetlen történetet, de nem tehetek mást. Öthónapos kölyökkutyámmal jártam a folyópartnál, levettem a vezetőkéjét, hadd fusson, mártózzon egyet a vízben. Ekkor megcsörrent a telefonom. Mialatt beszéltem, odaért hozzám egy férfi kerékpáron, zöld mellény volt rajta. Folyton kiabált valamit magyarul. Olyasmit, hogy mi az, nem tudom, mi történt néhány nappal ezelőtt Érsekújvárban? A lány azonnal magához hívta a négylábút, és mivel nem reagált a férfi szavaira, az szlovák nyelven folytatta és hozzátette, vigyázzon, nehogy vele is valami hasonló dolog történjen. Egyedül voltam és már alkonyodott, ezért inkább elsiettem. Nem tudtam napirendre térni a történtek felett, hiszen egy kamocsai lakos nem jönne ki a kempingbe kerékpáron ilyen öltözékben. Az zavarhatta, hogy kutyapiszkot hagyhatunk a helyszínen? Mi ez ahhoz képest, amennyi építkezési törmelék és szemét van a határban? Ezek után minden kutyatartót savas támadással fognak fenyegetni?“ – áll a bejegyzés végén. Élénk vita kerekedett az állattartók fórumán. Többen rosszallták, hogy bárki ilyesmivel fenyegetőzik. Megpróbáltuk felvenni a történet írójával a kapcsolatot, de nem válaszolt.

Megkérdeztük Renáta Čuháková nyitrai kerületi rendőrszóvivőt, vannak-e újabb fejlemények, kaptak-e esetleg részletes személyleírást az elkövetőről. Ma reggel azt a választ kaptuk, hogy amíg tart a vizsgálat, addig nem adnak további tájékoztatást az ügyről. A TV Noviny értesülései szerint a rendőrök már azonosították a maróanyagot, és kiderült, hogy kénsavval öntötték le a megtámadott nőt.

Támogassa az ujszo.com-ot

Nehéz időkben van a legnagyobb szükség gyors, megbízható tájékoztatásra. Jövőnkről, biztonságunkról, egészségünkről csak hiteles információk birtokában dönthetünk. Az ujszo.com ezért dolgozik. A gazdaság megroppanásával ugyanakkor hirdetési bevételeink csökkennek.

Ahhoz, hogy továbbra is fontos információkkal tudjuk segíteni olvasóink döntéseit, nélkülözhetetlen marad a szerkesztőség alapos, összehangolt munkájának fenntartása. Hisszük, hogy most van a legnagyobb szükség ránk.

Ezért kérjük olvasóinkat, ha lehetőségük van rá, támogassák az ujszo.com működését. Számítunk Önökre! Önök is számíthatnak ránk! Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra! Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
A komáromi gimnáziumban 68 diák vizsgázik hagyományosansan

Példátlan érettségi vizsga járvány idején

bb

A felfüggesztés ellenére megjelenik a Nagymegyeri Hírmondó

matovič berényi

Matovič tegnap összekeverte a magyar zászlót a tádzsikkal, és most elmondta, hogy miért

koronavírus

Koronavírus: két új esetet regisztráltak kedden

rendőrség illusztráció

91 éves asszonyhoz törtek be Vágsellyén

Joe Biden

Joe Biden: Donald Trump egy "tökéletes kretén"

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.