Régió

Dunaszerdahely: Három középiskola élére került új igazgató

Dunaszerdahely | Július 1-jével új igazgató került három dunaszerdahelyi középiskola élére. A Nagyszombat Megyei Önkormányzat vezetése tavasszal több tíz megyei fenntartású oktatási intézményben hirdette meg az igazgatói állást, köztük több dunaszerdahelyi iskolában is.
TASR

2019. július 12. 09:00

A város weboldalán szereplő információk szerint a Vámbéry Ármin Gimnáziumot Valkai Anett, az egészségügyi középiskolát Miklós Beáta, az építészeti szakközépiskolát pedig Fenes Róbert fogja vezetni az elkövetkező időszakban.

Valkai népszerűsíteni szeretné az iskolát, ennek érdekében a honlap és a közösségi oldal felújítását tervezi. Ezen kívül növelni akarja az informatika órák számát is, és biztosítani, hogy a diákok különféle tanúsítványokat szerezhessenek. Miklós azt tervezi, hogy a következő tanévtől az egészségügyi asszisztens szakot felváltja a gyakorlati nővér szak, illetve olyan új tanulmányi szakokat is nyitnak, mint a masszőr és az okleveles ápolónő. Fenes szorosabban együtt akar működni az alapiskolákkal, hogy több diák látogassa a szakközépiskolát, ezen kívül korszerűsíteni akarja a szaktantermeket és a műhelyeket. Szeptemberben megnyitják a négyéves, érettségivel végződő építészeti tanulmányi szakot is, ilyet a dunaszerdahelyi és környékbeli tanulók eddig csak Ógyallán látogathattak. Ezen kívül további új szakokat is terveznek nyitni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Krakkói álom: hosszabbítás után továbbjutott a DAC az EL-ben!

Csapdák a last minute utazásokban, avagy hogyan válasszunk jó nyaralást

Felújítják az érsekújvári szociális szállást

Végeláthatatlan kocsisorok a hídlezárás miatt

Száz éve született Szíjjártó Jenő karnagy

Különleges képet készítettek Čaputováról Gombaszögön

Legfrissebb galériák
Olvasta már?