Régió

Dunaszerdahely: Forgalomkorlátozással kell számolni a fröccsfesztivál miatt

Dunaszerdahely | Július 12. és 13. között idén is megtartják a fröccsfesztivált Dunaszerdahelyen, a Szent István téren, annak ellenére, hogy néhány lakos korábban panaszkodott a zaj miatt. A rendezvényen több borász is lehetőséget kap a bemutatkozásra, emellett jórészt magyarországi zenekarok fognak fellépni. A fesztivál miatt forgalomkorlátozással is számolni kell.
TASR

2019. július 11. 19:30

A szervezők tájékoztatása szerint a nagyszínpadon fellépő előadók célközönsége elsősorban a fiatalabb generáció, az idősebbeket borterasszal és dzsesszmuzsikával várják.

A rendezvény miatt július 12., péntek éjféltől július 14., vasárnap reggelig forgalomkorlátozással kell számolni a városban. A fesztivál helyszíne csak a Fő utca felől lesz megközelíthető. A lakosok panaszai miatt jövőre már valószínűleg a városi szabadidőparkban rendezik meg a fesztivált.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A felvidéki magyar politika és az énvédő torzítás

Az első Hold-misszió 50. évfordulója

II. Erzsébet szakácsot keres - ennyit lehet keresni a Buckingham-palotában

Összekapcsolódott a Nemzetközi Űrállomással az első Holdra szállás 50. évfordulóján feljuttatott űrkabin

Úszódöntőket nézhetünk a tv-ben

GALÉRIA: Így zajlott a pozsonyi Pride

Legfrissebb galériák
Olvasta már?