Régió

Átszállás nélkül Gombaszögre

Az idei táborba is egyenesen érkezik a gombaszögi különvonat, hogy már otthon elkezdődjön a fesztivál!
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. június 25. 15:00

A büfékocsival is felszerelt expressz Gombaszög nulladik napján, július 15-én Dunaszerdahelyről indul, és Komáromon, Újváron, Párkányon, illetve Léván és Füleken keresztül jut el a gombaszögi-szalóci végállomásra. Vissza a tábor után vasárnap, július 21-én közlekedik a vonat. A gombaszögi kemping a vasútállomásról pár perces sétára található, a csomagok szállításáról pedig a szervezők gondoskodnak, így egyértelműen a partivonat a legkényelmesebb eljutási mód!

A vonat odafelé Dunaszerdahelyről 9:35-kor indul. Ezután Nagymegyer (9:57), Komárom (10:36), Ógyalla (11:04), Érsekújvár (11:18), Köbölkút (11:53), Párkány (12:06), Zselíz (12:46), Léva (13:11) és Fülek (16:08) érintésével érkezik meg délután a szalóci állomásra. Visszafelé a különvonat 11 órakor indul Szalócról.

 a

Az idei táborban a Galántai és Vágsellyei járás lakói egy előzetes regisztrációt követően ingyenes hetijeggyel vehetnek részt, akik Dunaszerdahelyen, Érsekújvárott vagy Léván szállhatnak fel a vonatra. A Magyarországról érkezőknek Komáromot vagy Párkányt javasoljuk felszállási lehetőségként.

A partivonatra kényelmesen, a tábor internetes jegyelővételi felületén lehet jegyet váltani, oda-vissza 26 euróért. Szintén a tábor holnapján elérhető Gombaszög előzetes programja is.

Találkoztunk a fedélzeten!

(gnyt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?