2022 legjobb komáromi sportolóit díjazták

év sportolója
Komárom |

12 kategóriában osztott ki díjakat az önkormányzat a 2022-ben elért sporteredményekért. A kajak-kenusok összesen öt kategóriában nyerték el az elismerést, de több más sportág képviselői is megjelentek a díjazottak között.

Az Európa szállóban tartott díjátadón Ondrej Gajdáč alpolgármester a képviselő-testület és Keszegh Béla polgármester nevében is arról biztosította a városi sportélet résztvevőit, hogy az önkormányzat a jövőben is minden lehetséges támogatást megad a sportnak. A sport és ifjúsági bizottság részéről Kovács Dávid elnök és Mihalicska Róbert alelnök arról beszéltek, nagyon büszkék arra, ahogyan a sportolók Komáromot képviselik. 2022-t egy rendkívül sikeres évnek írták le, az eredmények sokasága miatt pedig nehezen tudott a bizottság döntést hozni. Jelen pillanatban a női és férfi labdarúgó csapatok vezetik a másodosztály tabelláit, a kosár- és röplabdázók is az elsők között vannak, míg a kajak-kenusok ismét az ország legjobbjai lettek – mellettük pedig sok más sportágban is eredményesek a városban élő sportolók.

Ezúttal Tóth Ľudovít és Doktorík Dominik (ifjúsági – olimpiai sportág – csapatsport kategória; Komáromi Kajak-Kenu Klub), Bugár Réka (ifjusági – olimpiai sportág – egyéni kategória; Komáromi Kajak-Kenu Klub), a Spartak UJS Röplabda Klub játékosai (felnőtt – olimpiai sportág – csapatsport), Peter Mlynarčík (felnőtt – olimpiai sportág – egyéni sport; Spartak UJS Röplabda Klub), Szayka Hanna Sára (ifjúsági – nem olimpiai sportág – egyéni sport; Szlovák Kempo Szövetség), a Szayka Kempo Dojo (felnőtt – nem olimpiai sportág – csapatsport), Szalai Lajos (felnőtt – nem olimpiai sportág – egyéni sport; Royal Sportlövő Klub), Patrik Hrabovsky (veterán sport; Szlovák Kempo Szövetség), Tarr György (legjobb edző; Komáromi Kajak-Kenu Klub), Michal Knihár (Komárom sportszemélyisége; Delta Úszóklub), Ladislav Ódor (a komáromi sport fejlődéséért kategória; Komáromi Kajak-Kenu Klub) és Botek Ádám (a város legjobb sportolója; Rendőrségi Sportközpont) kapták meg a komáromi sportéletre vonatkozó díjakat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?