PR CIKKEK

Ezért éri meg épp a ZSE által kínált fotovoltaikus napelemes rendszert választani! Íme 3 nyomós ok

Ön számára is fontos a környezetvédelem, ráadásul a technológiai újdonságok sem jelentenek kihívást, és családi házban él? Itt a remek alkalom, termeljen áramot/energiát fotovoltaikus rendszer segítségével! Felsorakoztatunk 3 nyomós érvet, hogy miért épp a ZSE által kínált fotovoltaikus napelemes rendszer a legjobb választás otthona számára.
PR-CIKK

2021. április 26. 03:05

ZSE

A fotovoltaikus panelek a napfényből képesek annyi elektromos energiát előállítani, amely fedezheti a háztartás villamosenergia-szükségleteit. Ahhoz, hogy a tetőre szerelt panelek maximális teljesítőképességgel, hatékonyan működjenek, az optimális tájolás megválasztása az egyik meghatározó tényező. Ideális a napelemek déli, a délkeleti vagy a délnyugati irányba történő állítása. Továbbá fontos, hogy minél kevesebb árnyékoló környezeti elem érje a paneleket: ilyen a lehulott hó, falevelek vagy egy másik épület.  A fotovoltaikus panelek hagyományos összekötése során egy gyengébb hatásfokú panel az összes többi panel teljesítményét is csökkenti. A Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) által kínált napelemes rendszerek hatékony teljesítményoptimalizálókkal rendelkeznek, az egyes panelek pedig önállóan működnek. Az optimalizálóknak köszönhetően – amelyek minden egyes modulon megtalálhatóak – a napelemes rendszer maximális teljesítményre képes bármilyen időjárási viszonyok mellett. „Annak érdekében, hogy a fotovoltaikus rendszerek szélesebb körben is elérhetővé váljanak, idén csökkentettük ezen napenergia-hasznosítási megoldások árát, így azok most akár 800 euróval is kevesebbe kerülnek. Piacvezetőként ezen a téren nagyobb mennyiségben és kedvezőbb feltételek mellett tudjuk beszerezni a napelemes rendszerek kellékeit. Az ily módon szerzett megtakarítást pedig teljes egészében az eladási ár csökkentésére fordítjuk. Ügyfeleink így kimagaslóan kedvező áron juthatnak hozzá a monokristályos szerkezetű, hatékony teljesítményoptimalizálókkal és Half-Cell technológiával ellátott panelekből álló fotovoltaikus napelemes rendszerhez“  mondja Miroslav Bištuť, a ZSE zöld jövőért és a megújuló energiaforrásokért szakembere.

Csak a ZSE ügyfeleként termelhető garantált mennyiségű elektromos áram

Ahogy már korábban is említettük, a fotovoltaikus panelek hatékonyságát például egy fa árnyéka vagy a lehulott hó is nagyban befolyásolhatja, teljesítőképességük csökkenhet. De vajon mit tehetünk abban az esetben, ha az év folyamán a vártnál kedvezőtlenebbül alakulnak az időjárási viszonyok, és a napsütéses órák száma a minimálisra csökken? A ZSE-nek az ilyen helyzetekre is van egy remek megoldása. „A Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) idén egy izgalmas újdonsággal rukkolt elő, amelynek értelmében garanciát vállal a napelemek által előállíott elektromos energia mennyiségére. Ügyfeleink számára ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy pl. amennyiben a Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) 2 000 kW előállított elektromos energiát garantál a fotovoltaikus rendszer alkalmazása során, s az év folyamán ebből csupán 1700 kW villamos energia termelődött a napelemek által (pl. a szokatlanul hűvös és esős nyári hónapok okán), a fennmaradó 300 kW energiát az éves elszámolás során jóváírjuk“ – teszi hozzá Miroslav Bištuť a ZSE-től. Ráadásul csupán a ZSE nyújt speciális, akár 500 eurós támogatást ezen napenergia-hasznosítási megoldás telepítésére és az egyedülálló Virtuális akkumulátor szolgáltatást, amely által a termelődött többletenergia nem a hálózatba kerül vissza, hanem egy tárolóba, amelyből szükség szerint felhasználható a többletmennyiség. Az anyagi támogatásnak, az alacsonyabb árnak és a ZSE Virtuális akkumulátor szolgáltatásnak köszönhetően így a fotovoltaikus napelemes rendszer egy igazán remek, csaknem 10 éven belül megtérülő befektetést jelent, s mindemellett a monokristályos szerkezetű panelek élettartama is igazán hosszú, melyekért a gyártó minimum 25 év garanciát vállal.

Velünk a hálózatra csatlakozás sem jelent problémát

A fotovoltaikus panelek tetőre történő felszerelésével még koránt sincs vége a teljes telepítési folyamatnak. A napelemes rendszert csatlakoztatni kell a hálózatra, hogy a megtermelt villamos áramot és a Virtuális akkumulátorban tárolt többletenergiát a háztartás hasznosítani tudja. „A Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) az ügyintézés megkönnyítésében is szívesen áll ügyfelei rendelkezésére. Tapasztalt szakembereink által az egész ország terülén – így Dél-Szlovákiában is - szakavatott segítséget nyújtunk a napelemes rendszer csatlakoztatásához szükséges adminisztráció lebonyolításában“ - egészíti ki a ZSE szakembere. Azon vásárlók többsége, akik csupán a napelemek alacsony árát szem előtt tartva kisebb külföldi cégre bízták a napelemes rendszer telepítését, gyakran sajnos nem részesülnek teljes körű szolgáltatásban: így a megfelelő napelemes rendszer kiválasztásakor szükséges tanácsadástól kezdve, a beszerelésen és a hálózatra történő csatlakoztatáson át, a további fontos szervizelési munkálatoktól is könnyedén elesnek. Arról nem is beszélve, hogy a fotovoltaikus napelemes rendszer meghibásodása esetén óriási jelentőséggel bír egy tapasztalt ügyfélszolgálati munkatárs vagy épp az adott napelemes rendszer telepítésében jártas szakember helyszínen nyújtott szakavatott segítsége.

https://sk.hit.gemius.pl/lshitredir/id=UdPn6h_Ud0FfNTsiw671mTW5URT9hycKYp63HkVkf8T.J7/fastid=mxpmgcifgqeqqrgobcaifjxuomkm/stparam=neijkjdpmx/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=
Támogassa az ujszo.com-ot

Az elmúlt időszakban arra kértük olvasóinkat, járuljanak hozzá az ujszo.com működéséhez annak érdekében, hogy a jelentős költségekkel járó hiteles, megbízható hírszolgáltatást hosszú távon biztosítani tudjuk.

Köszönjük a pozitív fogadtatást. Jó érzés tudni, milyen sokan tartják fontosnak a független, magyar nyelvű újságírás fennmaradását Dél-Szlovákiában, és milyen sokan szeretik az Új Szót.

A beérkezett támogatások lehetővé tették, hogy új munkatárssal bővítsük az ujszo.com professzionális csapatát, fejlesszük szolgáltatásainkat, növeljük az ügyeletben töltött órák számát. Nagyszerű eredmény ez olyan gazdasági környezetben, ahol a fejlesztések helyett a költségek visszafogása került sok helyen célkeresztbe.

Hálásak vagyunk eddigi támogatásaikért, és kérjük, továbbra is segítsék az ujszo.com fejlesztését. Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
tüntetés

Eldurvult a tüntetés a parlament előtt, Kollár a rendőröket hibáztatja

Sidó H. Zoltán

VIDEÓ: Beoltott hívőket vár Ferenc pápa, buborékba zárt olimpia

nyaralás illusztráció

A 8 leggyakoribb betegség, ami nyaraláskor előfordul

b

Galéria: Leszokna a dohányzásról, csak nem tudja, hogyan kezdjen neki? Nézzük, mi segített a sztároknak!

medve

Napokig terrorban tartott egy medve egy férfit Alaszkában

olimpia

A 20 milliárd dolláros olimpia – Tokió számokban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.