Zöld Új Szó

A zöld gondolkodás köt össze bennünket

Az ökológia, a természettel szembeni felelősségteljes viselkedés témája jelenleg életünk minden területén előtérbe kerül. Nem csak nemzeti, nemzetközi vagy világszínvonalon, de egyre inkább befolyásolja vásárlási szokásainkat is, ugyanis az áruk iránti kereslet növekedése egyre nagyobb terhet ró a természetre és bolygónkra. Az ember jövője szempontjából tehát fontos a tartósan fenntartható fejlődés. Hogy biztosítsuk a fenntartható fejlődést, egyensúlyba kell hoznunk ökonómiai, enviromentális és szociális szükségleteinket.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. október 16. 08:38

Kaufland

Az Új Szó napilapot és a Kaufland társaságot a zöld gondolkodás köti össze, nem közömbös számukra a fenntarthatóság témája. Másrészt érthető, hogy jelenleg az „öko-„ és „biotermékek” széles választéka összezavarhatja a vásárlókat, nem igazodnak el közöttük. Épp ezért a szerkesztőségben úgy döntöttünk, megvizsgáljuk, hogy a Kaufland ügyfelei hogyan vélekednek az ökotermékekről. Igyekezetünk eredménye a Kaufland ökoAward termék 2019 szavazás 1. évfolyamának elindítása. A szavazással szeretnénk épp Önöknek – olvasóinknak teret adni. A nyertes termék a Kaufland aktuális árukínálatából kerül majd ki, mely a fogyasztók szemében a leginkább teljesíti az „ökotermékről” alkotott elképzelésüket.

A szavazás szabálya egyszerű – elegendő kiválasztani egyet a három benevezett termékből, mely Ön szerint a leginkább képviseli az ökológia gondolatát, és rá szavazni. Amellett, hogy segít kiválasztani az „ökofavoritot” a Kaufland termékkínálatából, ez a szavazás Önnek is megéri, akár 1000 € értékben nyerhet nyereményeket Kaufland vásárlási utalványok, 2020-as Új Szó előfizetés és „zöld“ termékcsomagok formájában!

Figyelje az Új Szó következő 3 csütörtöki számát, ahol többet is megtudhat a benevezett termékekről és arról, hogyan kapcsolódhat be a Kaufland ökoAWARD 2019 szavazásba. A szavazás november 8-tól 15-ig tart, szavazólapok segítségével voksolhat, melyeket napilapunkban és online is megtalál.

Ne feledje azonban ankétunk fő üzenetét – ha a természetet szeretnénk megőrizni a jövő nemzedékei számára, legalább saját viselkedésünk apró változtatásaival mindannyiunknak hozzá kell járulnunk az ökológusabb világhoz. Ezek az apró változtatások ugyanis együttesen nagy eredményeket hozhatnak.

www.kaufland.sk

A versenyről és a szavazás szabályairól további információkat kaphat az alábbi oldalakon:

Szavazok!

https://ujszo.com/zold-uj-szo/a-zold-gondolkodas-kot-ossze-bennunket

https://ujszo.com/zold-uj-szo/a-zold-gondolkodas-kot-ossze-bennunket-0

https://ujszo.com/az-olvasoi-szavazas-szabalyzata

 

 

A cikk támogatott linkeket is tartalmaz.

Támogassa az ujszo.com-ot

Nehéz időkben van a legnagyobb szükség gyors, megbízható tájékoztatásra. Jövőnkről, biztonságunkról, egészségünkről csak hiteles információk birtokában dönthetünk. Az ujszo.com ezért dolgozik. A gazdaság megroppanásával ugyanakkor hirdetési bevételeink csökkennek.

Ahhoz, hogy továbbra is fontos információkkal tudjuk segíteni olvasóink döntéseit, nélkülözhetetlen marad a szerkesztőség alapos, összehangolt munkájának fenntartása. Hisszük, hogy most van a legnagyobb szükség ránk.

Ezért kérjük olvasóinkat, ha lehetőségük van rá, támogassák az ujszo.com működését. Számítunk Önökre! Önök is számíthatnak ránk! Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra! Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
tunti

Hónapok óta húzódó vita az abortuszról

koronavírus

Ezért növekedett meg hirtelen az ismert fertőzöttek száma

 dohányzás

Koronavírus: nagyobb veszélyben a dohányosok

Gál Tamás

A szívünk mélyén ez a mi nemzetink

Bukovszky László

Matovičcsal egyeztetett a kisebbségi kormánybiztos

Barsi múzeum

Lemondott tisztségéről a Barsi múzeum új igazgatója

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.