Zöld Új Szó

A zöld gondolkodás köt össze bennünket

Az ökológia, a természettel szembeni felelősségteljes viselkedés témája jelenleg életünk minden területén előtérbe kerül. Nem csak nemzeti, nemzetközi vagy világszínvonalon, de egyre inkább befolyásolja vásárlási szokásainkat is, ugyanis az áruk iránti kereslet növekedése egyre nagyobb terhet ró a természetre és bolygónkra. Az ember jövője szempontjából tehát fontos a tartósan fenntartható fejlődés. Hogy biztosítsuk a fenntartható fejlődést, egyensúlyba kell hoznunk ökonómiai, enviromentális és szociális szükségleteinket.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. október 16. 08:38

Kaufland

Az Új Szó napilapot és a Kaufland társaságot a zöld gondolkodás köti össze, nem közömbös számukra a fenntarthatóság témája. Másrészt érthető, hogy jelenleg az „öko-„ és „biotermékek” széles választéka összezavarhatja a vásárlókat, nem igazodnak el közöttük. Épp ezért a szerkesztőségben úgy döntöttünk, megvizsgáljuk, hogy a Kaufland ügyfelei hogyan vélekednek az ökotermékekről. Igyekezetünk eredménye a Kaufland ökoAward termék 2019 szavazás 1. évfolyamának elindítása. A szavazással szeretnénk épp Önöknek – olvasóinknak teret adni. A nyertes termék a Kaufland aktuális árukínálatából kerül majd ki, mely a fogyasztók szemében a leginkább teljesíti az „ökotermékről” alkotott elképzelésüket.

A szavazás szabálya egyszerű – elegendő kiválasztani egyet a három benevezett termékből, mely Ön szerint a leginkább képviseli az ökológia gondolatát, és rá szavazni. Amellett, hogy segít kiválasztani az „ökofavoritot” a Kaufland termékkínálatából, ez a szavazás Önnek is megéri, akár 1000 € értékben nyerhet nyereményeket Kaufland vásárlási utalványok, 2020-as Új Szó előfizetés és „zöld“ termékcsomagok formájában!

Figyelje az Új Szó következő 3 csütörtöki számát, ahol többet is megtudhat a benevezett termékekről és arról, hogyan kapcsolódhat be a Kaufland ökoAWARD 2019 szavazásba. A szavazás november 8-tól 15-ig tart, szavazólapok segítségével voksolhat, melyeket napilapunkban és online is megtalál.

Ne feledje azonban ankétunk fő üzenetét – ha a természetet szeretnénk megőrizni a jövő nemzedékei számára, legalább saját viselkedésünk apró változtatásaival mindannyiunknak hozzá kell járulnunk az ökológusabb világhoz. Ezek az apró változtatások ugyanis együttesen nagy eredményeket hozhatnak.

www.kaufland.sk

A versenyről és a szavazás szabályairól további információkat kaphat az alábbi oldalakon:

Szavazok!

https://ujszo.com/zold-uj-szo/a-zold-gondolkodas-kot-ossze-bennunket

https://ujszo.com/zold-uj-szo/a-zold-gondolkodas-kot-ossze-bennunket-0

https://ujszo.com/az-olvasoi-szavazas-szabalyzata

 

 

A cikk támogatott linkeket is tartalmaz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kormánypárti kampánymustra

Kočner amerikai tiltólistára került

Lionel Messi újra a csúcson – mit tett érte a szezonban?

Kupakok a szívben

Az eperjesihez hasonló bevetésben még nem volt részük a tűzoltóknak

IkerAnyaVersek saját alapanyagból

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.