Panoráma

Tíz biztos jel, hogy megcsalnak – hűtlenkedők vallomásai

Pozsony | Kevesebb hűtlen partner lepleződik le, mint gondolnánk. A nők 18 százaléka, a férfiak csupán 15 százaléka. Első kézből származó információk – egy társkereső ügynökség a hűtlenkedők között végzett felmérést.
ÚJ SZÓ ONLINE

2016. december 15. 16:24

A házasságban, tartós párkapcsolatban élők szlovákiai társkereső internetes oldala, a Victoria Milan 5 780 aktív felhasználóját kérdezte. A cél az volt, hogy kiderítse a hűtlenség tíz legbiztosabb jelét. Ám az is kiderült, hogy a nők és a férfiak másképpen reagálnak lebukás esetén. A nők több mint egyharmada mondta, hogy ha komoly gyanúba keveredne, nem titkolózna tovább és nyíltan bevallaná, hogy félrelépett, aztán majd partnerével megbeszélik, hogyan tovább, mi lesz a kapcsolatukkal. A férfiakra sokkal jellemzőbb a végsőkig való tagadás, hüledezés a gyanúsítgatás miatt, és konkrét bizonyítékok követelése a hűtlenségükre.
 
Bűnjelek
 
A megkérdezettek arról is vallottak, miből jött rá a partnerük, hogy kalandjuk volt vagy tartós viszonyuk van. A legfőbb jel, hogy a hűtlen partner túlzottan őrzi a mobiltelefonját, számítógépét, jelszavait (a válaszolók 33 százaléka mondta ezt). A második biztos jel az elhidegülés és az, hogy egyáltalán nem néz partnere szemébe (15 százalék), a harmadik, hogy sokkal jobban törődik a külsejével, ruházkodásával, mint korábban (13 százalék) 
 
Profi csalók
 
Összegzésében az ügynökség azt tartja a legmeglepőbbnek, hogy a hűtlen házastársak közül milyen kevesen lepleződtek le. Összesen 2316 nőt és 3464 férfit sikerült megkérdezni, akik bevallottan megcsalták élettársukat. A nők 85, a férfiak 82 százaléka sose bukott le. Sőt, a hűtlen nők csupán 27 százalékát gyanúsította meg valaha is a partnere azzal, hogy van valakije, a hűtlen férfiaknak is csak a 30 százalékát.
Önnek ajánljuk

Laza, mint a Riga-lánc

Megunta az örökös nyaralást és visszatért a börtönbe egy szökött elítélt Ausztriában

Két motoros ütközött egymásnak a Losonci járásban

A világ legjobbjai közé tartozó hegymászók vesztek oda egy lavinában

Másfél évtizede nem volt olyan gyenge a húsvéthétvége az amerikai mozikban, mint idén

SOROZATDARÁLÓ: Rabok legyünk vagy szabadok?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?