Panoráma

Szilveszteri retrokvíz: a 80-as évek bombanői

Kim Basinger, Madonna, Sandra, Paula Abdul, Stephanie Seymour. Felismeri őket? Tud róluk ezt-azt? Tegye próbára tudását szilveszteri kvízünkben! Sok egykori bombázó egy helyen.
ÚJ SZÓ ONLINE

2013. december 31. 14:51

Lassan több mint negyedszázada uralták a filmvásznat, a divatmagazinokat és a  zeneadókat – egy részük még mindig csúcson van és hihetetlenül jól néz ki. A 80-as évek bombázóit szedtük össze, az ön feladata, hogy a képek alapján megállapítsa, kikről van szó.

Ha már regisztrált az Új Szó Kvíz oldalon, akkor egy kattintással itt érhető el az összesen 30 bombázót tartalmazó három kvíz – a tesztek száma folyamatosan bővül. Ha még nem regisztrált, akkor itt teheti meg két kattintással – Facebook-fiók használatával vagy mailcímen keresztül. Ha még nem hallott az ujszo.com új szórakoztató aloldaláról, akkor itt olvashatja el, mi fán terem és mit érdemes róla tudni. A folyamatosan bővülő oldalon jelenleg közel 150 kvíz várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyó olvasókat. 

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"132482","attributes":{"alt":"","author":"","class":"media-image","height":"343","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]]

Önnek ajánljuk
Frissítve

Általános sztrájkra készülnek az elégedetlen gazdák

Matečná rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezet be a lengyel hús miatt

Frissítve

VIDEÓ: A feldühödött gazdák trágyát dobáltak az Agrárkifizető Ügynökség épülete elé

A győzelem küszöbén állva

Veterán versenyző, új motivációval

GALÉRIA: Ezek voltak a legjobb transzparensek a tegnapi tüntetéseken

Legfrissebb galériák
Olvasta már?