Panoráma

Kész a harmadik Szex és New York sztorija

Los Angeles | Sarah Jessica Parker szerint már kész a harmadik Szex és New York-film története, csak az a kérdés, mikor forgatják.
MTI

2011. augusztus 23. 20:49

"Tudom miről szól. Kis történet, de szerintem meg kell csinálni. Csak az a kérdés, mikor lenne alkalmas az idő arra, hogy elkészüljön" - jelentette ki a sorozat sztárja a Parade magazinnak.
Parker nyilatkozata arra utal, hogy a korábbi találgatásokkal ellentétben nem előzményfilm készül a Szex és New York-szériához - értékelte a The Hollywood Reporter online kiadása. Azzal egyébként a két elkészült film rendező-forgatókönyvírója, Michael Patrick King és a produkciókban Charlotte szerepét alakító Kristin Davis sem értene egyet.
King a minap arról beszélt, hogy kicsit sem érdekelné a film főhőse, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) fiatalon. Mint mondta, nem tudná elképzelni, hogy egy ilyen előzményfilmben részt vegyen.
Davis ugyanakkor szintén lelkesen említette meg egy harmadik Szex és New York-film ötletét. "Miért ne készülhetne ezeknek a nőknek az életéből egy újabb fejezet?" - vetette fel, ám mint hozzáfűzte, azt nem tudja, valóban megvalósulhat-e.
A nagy sikerű tévésorozat nyomán született első Szex és New York-film világszerte több mint 260 millió dollárt jövedelmezett, a folytatás pedig több mint 280 millió dollárt - emlékeztetett a THR.com.

Önnek ajánljuk

Továbbra sincs megegyezés az MKP és a Híd között

Frissítve

Hetekig is eltarthat a Tátrában rekedt barlangászok mentése

VIDEÓ: Puskás-díj - Zsóri Dániel gólja is a jelöltek között

Tizenhat fiatalkorú volt a Párkányban elfogott illegális bevándorlók között

Anya csak egy van, de bízhatunk benne?

Rolls-Royce Dawn: a várt pirkadat

Legfrissebb galériák
Olvasta már?