Panoráma

Horoszkóp szombatra

Ha ön az Oroszlán jegyében született, van sokkal fontosabb dolog a győzelemnél a világon. A nagy versengések közepette nem szabadna megfeledkezni az jóérzésről és emberségről. Horoszkóp szombatra.
ÚJ SZÓ ONLINE

2012. december 1. 08:00

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)
A nap folyamán több jó hírekre is felkészülhet. Este viszont a párjával lesz tökéletes. Ha elkezdi a karácsonyi ajándékok vásárlását, csak óvatosan a költekezéssel, mert pillanatok alatt jó kis summát hagyhat az üzletekben. Az emberek hangulata változékony, ezért könnyen vitába keveredhet velük. 
 
Bika (IV. 21.–V. 21.)
Rossz a hangulata, mert vitába keveredett a munkahelyén, de tudja, hogy a feszültséget nem szabad hazavinnie. Ésszerűbb, ha azonnal tisztázza a dolgot munkatársaival, hogy a továbbiakban nyugodt hétvégéje lehessen. Igyekezzen megfontoltan viselkedni és elfogulatlanul szemlélni a további eseményeket. 
 
Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Szinte ébredés után azonnal olyan híreket kap, amely meghatározza egész napját. Olyan lehetőséget kap, amelyet el kell fogadnia! A későbbiekben még segítséget is kap a döntéshez, hogy minél előbb élvezze a hétvégéjét. Ugyanis elképzelhető, hogy egy ideig nem lesz lehetősége a családdal tölteni a víkendeket.
 
Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Lehetősége van egy nagyobb ingatlanba való befektetésre, s ez tartja lázban. Az szinte biztos, hogy meg tudja szerezni, de a kérdés az, hogy megéri-e ekkora áldozatot és kockázatot vállalnia érte. Ugyanis félő, hogy a túl gyakori lemondás esetleg kapcsolatában törést okozhat. Ennek ellenére jó hétvégére számíthat. 
 
Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Van sokkal fontosabb dolog a győzelemnél a világon. A nagy versengések közepette nem szabadna megfeledkezni az jóérzésről és emberségről. Szabadidejét értelmesen is el tudja tölteni. Igaz, inkább vásárolni szeretne, de sajnos anyagi helyzete ezt jelen pillanatban nem teszi lehetővé. 
 
Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Családtagjai óvatosságra intik, s jobb, ha hallgat rájuk és vállalkozásaiban sem reszkíroz. Úgy vagyonára, mint egészségére különösen vigyázzon. Nem jó érzéssel gondol munkahelyére, viszont sokat köszönhet egy kollégájának, mert a kellemetlen helyzetből mindig segít önnek megtalálni a kiutat.
 
Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Érzi, ideje véget vetnie eddigi párkapcsolatának, mivel már kifulladt, s új fejezetet nyitnia életében. Arra viszont ügyeljen, hogy új kapcsolatát ne mérgezze meg a féltékenykedés, a túlzott ragaszkodás. Főleg ne hallgasson a szóbeszédre, mert ezzel csak tönkreteszi a kapcsolatait. 
 
Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Financiális problémák egész sorával találja szembe magát, melyek megoldása önre vár, pedig nem sok köze van hozzájuk. Viszont be kell látnia, hogy mindig mindent nem lehet tökéletesen elvégezni, s emiatt még mindig rosszkedvű. Viszont egy kialakulófélben lévő kapcsolat visszaadja életkedvét.
 
Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Érzelmi életében meglepetés érheti. Beleszerelmesedik valakibe, ám úgy tűnik, ez valójában nem lesz tartós, inkább csak egy szórakoztató kalandnak néz ki. Itt és most kellene eldöntenie, megéri-e kockáztatnia eddigi kapcsolatát. Ha úgy érzi, igen, akkor vágjon bele, de ha nem, ne bonyolítsa tovább a helyzetét!
 
Bak (XII. 22.–I. 20.)
Ebben a napban benne van a csalódás, a szerelem egyaránt. Döntéseit semmi esetre se hozza meg kizárólag érzelmi alapon, üres ígéreteknek pedig nem szabad bedőlnie. Lehetőleg az eszére hallgasson, ne a szívére. Ma mindenekelőtt önös érdekeit tartsa szem előtt, s ha kell, küzdjön értük. 
 
Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Bár hétvége van, de önnek sajnos dolgoznia kell. Igaz, nehezen tud munkájára összpontosítani, melyet egykedvűen végez. Az koncentrálás azért nem megy, mert a fellegekben érzi magát. Szinte álomvilágban él és nem érzékeli hétköznapi valóságot. Ideje lenne „leszállnia” a földre! 
 
Halak (II. 20.–III. 20.)
Eddigi szívós munkája rövidesen meghozza az elismerést. Ne engedje, hogy bárki vagy bármi is eltérítse eredeti szándékától, terveitől. Ugyanis elképzelései módfelett újszerűek és színvonalasak. Készüljön fel egy váratlan látogatóra, akinek nagyon fog örülni, s aki segíteni fog önnek új tervei megvalósításában. 
 
Önnek ajánljuk
Frissítve

Megszületett a Brexit-megállapodás

A védelmi bizottság szerint a rendőrség nem hibázott

Frissítve

Bugár: Nem jártam a Gorilla-ügyhöz kötődő lakásban

Az ellenzék az állami szervek megtisztítását sürgeti

Čaputová: Az ország nehéz időszakot él át

Harabin: Hasonlók a nézeteink Kotlebával

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!