Panoráma

Élő adásban csúszott le a nadrágja

Zágráb | Élő televíziós adásban csúszott le kedden a nemzetközi Helsinki Bizottság horvát tagozata elnökének nadrágja, miközben a köztiszteletben álló férfiú kitüntetést vett át Grabar Kitarovič horvát államfőtől.
MTI

2015. december 9. 09:30

A 68 esztendős Ivan Zvonimir Čičak, a Helsinki Bizottság horvátországi elnöke nyilván különös gonddal öltözött fel élete jelentős eseményére, fekete alkalmi öltönye nadrágjának szíja azonban megtréfálta őt, s éppen az események tetőpontján lazult meg, akkor amikor Čičak a horvát államfővel, Kolinda Grabar Kitarovič-csal pózolt a televíziós kamerák előtt. 

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"211989","attributes":{"alt":"","author":"croatiapepita.blog.hu","class":"media-image","style":"width: 600px; height: 400px;","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

A bizottsági elnök a kamerák felé fordulva nagy buzgalommal igyekezett megmutatni a közönségnek is a kitüntetéssel járó oklevelet, nadrágja azonban abban a pillanatban csúszott lazán a földre. Čičak első döbbenetében fel sem fogta mi történt, ám amikor észlelte a kínos helyzetet, egy kézzel próbálta visszarángatni a bokája körül harmonikázó ruhadarabot. Látva, hogy ebbéli igyekezetét kevés siker koronázza, az oklevéllel próbálta takargatni, amit lehetett, nem kis derültséget okozva az eseményre meghívott vendégek és Kitarovic elnök munkatársai számára. 

Ivan Čičak és a horvát Helsinki Bizottság tagjai az emberi jogok érdekében végzett munkájukért kapták a kitüntetést az emberi jogok december 10-i nemzetközi napja alkalmából.

Önnek ajánljuk

Megszavazta az Európai Néppárt a Fidesz tagságának felfüggesztését

Az értelmiségi szupersztárok felemelkedése

Felújították a galántai kórház pszichiátriai osztályát

Szlovákia továbbra is ellenőrzi a lengyel húsbehozatalt

Újabb állami támogatás 
a napkollektorokra

Zajban is lehet aludni

Legfrissebb galériák
Olvasta már?