Az idén 20 éves Selye János Egyetem ismét tárt kapukkal várja az érdeklődő látogatókat

selye

2024. február 14-én a soron következő nyílt napján az intézmény Konferencia-központjában Komáromban.  Az esemény idén is izgalmas és informatív programokkal várja azokat, akik a továbbtanulás és az egyetemi élet iránt érdeklődnek.

A Selye János Egyetem megalakulása óta folyamatosan fejlődik és növekszik a képzések számában és minőségében.  Az intézmény alapításának célja az volt, hogy a régióban magas színvonalú felsőoktatási lehetőségeket teremtsen, és hozzájáruljon a hallgatók szakmai és személyes fejlődéséhez egyaránt.  Az egyetem mindig is kiemelt figyelmet fordított a gyakorlatorientált oktatásra és a modern technológiák bevonására az oktatási folyamatokba.

 

Milyen programok várják az érdeklődőket a nap folyamán?

A Nyílt Nap a rektori köszöntővel és a programismertetővel veszi kezdetét, melyet a karok bemutatkozó előadásai követnek. Ezt követően a standoknál az érdekes kísérletek és játékok mellet az oktatók és diákok segítenek eligazodni az egyes képzésekben és válaszolnak minden kérdésedre.

Kísérőprogramként részletesen bemutatjuk az elektronikus jelentkezés folyamatát és megválaszoljuk az esetleges kérdéseket. A pénzügy világa iránt érdeklődőket gazdasági szimuláció bemutatója várja az informatika teremben. A külföldi részképzésekről, mobilitási lehetőségekről a nemzetközi kapcsolatok csapata ad bővebb tájékoztatást. A SJE Hallgatói Önkormányzatának standjánál lehetőség lesz beszélgetni jelenlegi hallgatókkal, akik megosztják tapasztalataikat az egyetemi életről, a hallgatói közösségről és a különféle szabadidős tevékenységekről.

A “Campus Túra” során individuálisan meglátogatható az egyetem modern infrastruktúrája, az egyetemi könyvtár, a sportközpont vagy akár a felújított kollégiumi épület!

 

Tanulj nappali tagozaton ingyenes képzéseink valamelyikén:

• alkalmazott informatikát

• vállalati gazdaságtant és menedzsmentet

• vidékfejlesztést

• óvodapedagógiát és köznevelést,

• missziológiát, diakóniát és szociális gondoskodást

• református teológiát

• vagy akár a  szabadon párosítható tanári szakokat, ezek közül: informatika, matematika, kémia, biológia, történelem, hitoktatás, angol, német, szlovák, valamint magyar nyelv és irodalom választhatók.

A rendezvény látogatása ingyenes ám regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi QR-kód segítségével vagy a felveteli.ujs.sk oldalon lehetséges. Helyszíni regisztrációra is lehetőség van.

A Selye János Egyetem Nyílt Napja nem csupán egy esemény, hanem egy kapu, amelyen keresztül az érdeklődők betekintést nyerhetnek az egyetemi élet izgalmas világába. Reméljük, hogy azok számára, akik ellátogatnak a rendezvényre, ez a nap nem csak információkat nyújt, hanem inspirációt is ad a jövőjük tervezéséhez és döntéseik meghozatalához.

 

Mindenkit sok szeretettel várunk február 14-én!

-felveteli.ujs.sk-

 

selye
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?