Harmincnak nézik, pedig már hatvanon is túl van

60

Több mint 40 éve volt szépségkirálynő, de még ma is ámulatba ejti az embereket a külsejével. Chen elárulta a titkát:

Nem véletlenül nevezik Chen Meifent Tajvan legdögösebb nagynénijének. Noha Chen már 63 éves, három évtizedet simán letagadhatna - méghozzá plasztikai műtétek nélkül. Na de akkor mivel érte el ezt az örök ragyogást? 

View this post on Instagram

高領出動?喉嚨好像發炎

A post shared by 陳美鳳 MeiFen (@im_meifen) on Dec 6, 2019 at 1:53am PST

 

A 63 éves, mégis örökifjú hölgy speciális diétát követ: reggelente gyömbéres levessel indít. Mint magyarázta követőinek: napi pár szelet gyömbér jót tesz a bőrének. Ha megkíván egy kis édességet, bedob egy-két durián nevű egzotikus gyümölcsöt a mélyhűtőbe - aminek ettől állítólag olyan lesz a húsa, mintha fagylaltot kanalazna. Gyakran eszi emellett a bak kut teh nevű, távol-keleten igen népszerű, gyógynövényekkel teli levest - amibe többek közt erőspaprikát is tesz, valamint hámozatlan fokhagymát, egészben. Az étkezéseket pedig egy kiadós - de nem túl megerőltető - séta követi.

 

 

Chen Meifen imád jógázni, a keményebb edzésformákat azonban kerüli - írja a Daily Mail. Mint mondja: az már nem való az ő korabeli nőknek.

View this post on Instagram

今天陪我運動的是卡哇伊?

A post shared by 陳美鳳 MeiFen (@im_meifen) on Aug 26, 2019 at 9:26pm PDT

 

A 63 éves Chen szerint azonban nem a jóga és nem is a diéta a szépségének igazi titka, hanem az, hogy igyekszik a lehető legtöbb időt jókedvűen eltölteni. Szerinte ugyanis a hangulata igenis kihatással van a bőrére és a szépségére. Állítása szerint félmillió Facebook-követője miatt is kötelességének érzi, hogy minél tovább szép és egészséges maradjon.

 

Chent egyébként még 1975-ben - 19 évesen - koronázták szépségkirálynőnek, ám fotóit elnézve most is nyugodtan kiállhatna a fiatalokkal egy megmérettetésre. Nem véletlen, hogy a közelmúltban egy tévés szereplésre is igencsak bevállalós ruhában jelent meg.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?