Változott a program

Komárom. A Nyári Szabadtéri Táncszínház Alap november 24-én megrendezi a Szlovákiai Magyar Néptáncosok Találkozója és Táncház elnevezésű fesztivált, melynek a sportcsarnok ad otthont.
A rendezvény 15 órakor kezdődik a néptáncegyüttesek bemutatóival.

Komárom. A Nyári Szabadtéri Táncszínház Alap november 24-én megrendezi a Szlovákiai Magyar Néptáncosok Találkozója és Táncház elnevezésű fesztivált, melynek a sportcsarnok ad otthont.

A rendezvény 15 órakor kezdődik a néptáncegyüttesek bemutatóival. Fellép a nagymegyeri Megyer Néptáncegyüttes, a dunaszerdahelyi Dunaág Kamara Néptáncegyüttes, a peredi Csülleng Néptáncegyüttes, a zselízi Kincső Néptáncegyüttes, a rimaszombati Új Gömör Néptáncegyüttes, a nagyidai Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes és a tatabányai Bányász Táncegyüttes. A néptáncegyüttesek műsorainak bemutatója után 17 órakor táncház kezdődik, melynek házigazdái Balta Aranka és Oláh Attila. Kísér a salgótarjáni Dűvő zenekar.

A Nyári Szabadtéri Táncszínház Alap tudatja az érdeklődőkkel, hogy a tervezett és a meghirdetett műsortól eltérően az Ifjú Szivek Magyar Művészegyüttes, valamint a Szőttes Kamara Néptáncegyüttes szervezési okok miatt nem lép fel a Szlovákiai Magyar Néptáncosok komáromi Találkozóján. A plakáton is megjelent programtól eltérően viszont műsort ad a tatabányai Bányász Táncegyüttes. (tébé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?