Új tervek – új menedzserrel

Az öttagú Girls Aloud szeretne megválni menedzserétől, Louis Walshtól, mert a lányok tudomására jutott, hogy csapatuk feloszlatását tervezi a következő lemez megjelenése után, és csak az egyik tag, Nadine Coyle szólókarrierjén munkálkodna tovább. „A feszültség tavaly nyár óta érezhető a formáció és Walsh között.

Az öttagú Girls Aloud szeretne megválni menedzserétől, Louis Walshtól, mert a lányok tudomására jutott, hogy csapatuk feloszlatását tervezi a következő lemez megjelenése után, és csak az egyik tag, Nadine Coyle szólókarrierjén munkálkodna tovább. „A feszültség tavaly nyár óta érezhető a formáció és Walsh között. A lányok egyre dühösebbek. A menedzser a Westlife és a G4 útjait is egyengeti, így szerintük túl kevés ideje marad a Girls Aloudra” – idézett egy név nélkül nyilatkozó bennfentest a Sky News. Az illető azt is elárulta, hogy a csajok már megbízták a Bananarama volt menedzserét, Hilary Shawt, hogy egyengesse csapatuk pályafutását, és segítse az amerikai befutást, ugyanis az óceán túloldalán még tök ismeretlenek.

Nadine Coyle az együttes honlapján cáfolta az egyéni karrierjéről szóló híreszteléseket. „Egyáltalán nem tervezem, hogy otthagyjam a csapatot a szólókarrier kedvéért. Szerintem az az ember nem normális, aki otthagyná Anglia legjobb lánycsapatát” – nyugtatta meg a rajongókat az énekesnő.

A Girls Aloud az ITV-n közvetített Popstars: The Rivals című zenei tehetségkutató műsornak köszönhetően alakult meg 2002 novemberében. Nadine Coyle, Cheryl Tweedy, Sarah Harding, Nicola Roberts és Kimberley Walsh lett a befutó, őket választotta ki a közönség és a zsűri – egy hónappal később már vezették is a brit slágerlistát a Sound Of The Underground című dalukkal. A műsor egy fiúcsapatot is elindított a pályán, ám a One True Voice nevű formációnak nem sikerült befutnia. (p, o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?