Új James Bond: Bond-lányok, lángoló autók és Christoph Waltz

Los Angeles |

<p>Új, egyperces reklámfilm mutat a Bond-filmekhez hű, izgalmas ízelítőt a 007 Spectre - A Fantom visszatér című epizódból, amely novemberben kerül a mozikba.</p>

A produkciót beharangozó első reklámfilmet márciusban láthatta a közönség, azóta nem készült újabb promóciós videó - emlékeztetett a The Hollywood Reporter.

A héten megjelent új tévés klipben feltűnik Bond (Daniel Craig) és szokás szerint bemutatkozik, de megjelenik Monica Bellucci és Lea Seydoux, a két Bond-lány is, pergő akciójelenetekben autók lángolnak, hasán landol egy repülő és árnyékba borultan a Bond ellenfelét alakító Christoph Waltz alakja is kivehető.

"Papírsárkány vagy, amely a hurrikánban táncol" - mondja Bondról az egyik szereplő, miközben Moneypenny (Naomie Harris) így jellemzi a titkosügynök helyzetét: "Van egy titkod, valami, amit nem mondhatsz el senkinek, mert senkiben sem bízhatsz".

A produkciót az előző, Skyfall című epizódot jegyző Sam Mendes rendezi, a forgatókönyvet Neal Purvis, Robert Wade és John Logan írta. A 007 Spectre - A Fantom visszatér november 5-től látható a magyar mozikban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?