Új dallal jelentkezett a U2

<p>Ízelítőül bemutatta új albuma egyik számát, a The Blackout című dalt a U2.&nbsp;</p>

Az ír zenekar szerdán a Facebook-oldalán tette közzé a dalt, amely az idén megjelenő Songs of Experience című albumukon szerepel majd. 

A U2 közleménye szerint a lemez legfontosabb száma a You're the Best Thing About Me lesz, amelyet szeptember 6-án mutatnak be, s egyúttal újabb információkat is elárulnak majd az albummal kapcsolatban.

A rockbanda már tavaly elkészítette a Songs of Experience dalait, Donald Trump amerikai elnökké választása után azonban még egyszer átdolgozták a lemezt. A gitáros The Edge az év elején a Rolling Stone magazinban azt mondta: "Trump megválasztása után ez már egy másik világ". 

A zenekar jelenleg a The Joshua Tree című nagy sikerű album 30 éves jubileuma alkalmából rendezett turnén járja be Észak-Amerikát.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?