Tusványos miatt hisztiznek a Quimby rajongók

<p>A Quimby a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) rendezvényén lépett fel Erdélyben, aminek nem minden rajongó örült felhőtlenül.</p>

„Tusványosról mindenki tudja, hogy pártrendezvény. A Fidesz párt rendezvénye, a kezdetek óta” - írta az egyik kommentelő a Quimby hivatalos Facebook-oldalára, miután a zenekar posztolt egy fotót azzal a felirattal: Köszönjük, Tusványos!

„Ez a legalja. Ha nem megy a szekér, kérjetek kölcsön, összedobjuk. De oda, ezeknek? Tudom, van az a pénz. De hogy ti legitimáljátok, hogy beálljatok házi zenekarnak, hát, ezt nehéz lesz a közönség szeretetével kimagyarázni, mert a közönség oda megy utánatok, ahová akarjátok. Csalódás” – toldotta meg egy másik felháborodott hozzászóló. Csalódottságuknak ezután még több tucatnyian adtak hangot, felháborodott, trágárságokat sem mellőző kommentek árasztották el a zenekar Facebook-oldalát.

Közben a Quimby is feltett egy közleményt a Facebookra, melyben többek között azt írják: "A zenekar egy zenei fesztiválra utazott Erdélybe, hogy nagy szívvel muzsikáljon az ott élő magyar embereknek. A napközbeni politikai programoktól elhatárolódunk. Cefetül rühelljük, ha bárki is a saját politikai meggyőződésének erősítésére használja a bandát. A közönség este 10 után a miénk. És míg a politikusok a sötétben a saját köreiket róják, mi együtt üvöltjük a medvékkel hogy 'tetszik a zaj!' Sokról mondunk le, hogy függetlenek maradhassunk és ez a továbbiakban is így lesz."

 

 

A Quimby egyébként 2014-ben is fellépett Tusványoson, a következő videó is ott készült:

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"240677","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?