Robert De Niro otthagyta kéz- és lábnyomát Hollywoodban

Los Angeles |

<p>Robert De Niro kéz- és lábnyomával gazdagodott a híres hollywoodi kínai filmszínház előtti tér betonja, a kétszeres Oscar-díjas színész ezzel olyan filmcsillagok társaságába került, mint Marilyn Monroe és Elizabeth Taylor.</p>

 

"Joe Pesci mindig mondta, egyszer úgy végzem, hogy betonba állítanak. De nem hiszem, hogy erre gondolt" - viccelődött a 69 éves művész, utalva a sok gengszterfilmre, amelyet több évtizedes pályafutása során forgatott, illetve az ilyen alkotásokban megszokott jelenetekre, amikor az áldozatot úgy dobják vízbe, hogy bebetonozzák a lábát, nehogy fel tudjon jönni a felszínre.     "Azt mondják, a filmiparban mindenkinek három otthona van. Ahol lakik, ahol az első felesége él és Hollywood. Szeretem New Yorkot, és büszke lakosa vagyok Hollywoodnak. Köszönöm ezt a megtiszteltetést és köszönöm, hogy otthon érezhetem magam itt" - mondta rövid beszédében.     Billy Crystal, akivel a Csak egy kis pánik című vígjátékban, valamint annak folytatásában játszott együtt, méltatta De Niro képességét arra, hogy hidat építsen vígjátéki, illetve drámai szerepei között, mint az Apádra ütök vagy épp a Nagymenők és a Taxisofőr.     "Még a legsötétebb alakításaiban, még a Dühöngő bikában is képes megnevettetni" - emelte ki Crystal, aki élete egyik legnagyobb élményének nevezte a De Niróval közös munkát.        Mindazonáltal a világhírű színész sem tökéletes, a Chinese Theater előtt tartott ceremónián rossz dátumot, február 4. helyett 14-et vésett a cementbe. A hibát kijavították, már a 4. olvasható a betonban.     Robert De Niro, a New York-i Tribeca Filmfesztivál egyik alapítója idén egyébiránt újabb Oscar-díjjal gazdagodhat a Napos oldal című filmben nyújtott alakításáért. Korábban A keresztapa második részéért, illetve a Dühöngő bika című filmért jutalmazta az amerikai filmakadémia. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?