Producerek – Nicole Kidman nélkül

Mégsem Nicole Kidman játssza a bolondos titkárnőt a The Producers című musicalben.

Nicole Kidman kiszállt Mel Brooks The Producers című musicalének filmes újjáélesztéséből, mert zsúfolt munkaterve miatt nem lenne ideje próbálni a tánc- és énekjeleneteket. A Moulin Rouge sztárja jelenleg a Bewitched című tévésorozat filmadaptációját forgatja, és már elígérkezett több másik produkcióhoz is, köztük az Eucalyptus című romantikus mozihoz, amiben Russell Crowe lesz a partnere. Kidman szóvivője elmondta a Variety magazinnak, hogy Brooks megértően viszonyult a színésznő visszakozásához.

Matthew Broderick és Nathan Lane mellé – akik mindketten játszottak Brooks eredeti 1968-as filmjének Broadway-változatában is – új színésznőt kell találni Ulla, az ütődött titkárnő szerepére.

A The Producers-t Susan Stroman rendezi, akinek ez lesz az első mozifilmje, korábban főként koreográfusként dolgozott. Brooks musicale két producerről szól, akik szerint a pénzszerzés titka egy biztos bukással járó Broadway-darab, mert ahhoz képest a következő produkció sokkal jobbnak tűnik majd. A nemes cél érdekében nekilátnak elkészíteni minden idők legroszszabb musicalét. (o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?