Piedone visszatér, de nem egészen

ll

Hét évvel Bud Spencer halála után a Sky Italia csatorna szeretné feltámasztani a Piedone-filmeket, méghozzá sorozat formájában.

Salvatore Esposito, a Gomorra sorozat maffiafőnökét játszó színész veszi át a stafétabotot, de nem Bud Spercer karakterét, Rizzo felügyelőt alakítja majd, hanem annak legtehetségesebb tanítványát,Vincenzo Palmieri felügyelőt aki sok év után visszatér Nápolyba, hogy leszámoljon a múltjával és hátra hagyott démonaival. Eközben ki kell érdemelnie kollégái bizalmát is, és elfogadtatnia főnökeivel, hogy mentorához hasonlóan nem éppen szokványos módszerekkel dolgozik.

A sorozatból egyelőre négy részt rendeltek be, Salvatore Espositónak ez lesz az első tévés produkciója a Fargo 2020-as negyedik évada óta. Rajta kívül feltűnik még a sorozatban Peppe Fiore, Laura Grimaldi, Paolo Piccirillo, illetve Bud Spencer fia, Giuseppe Pedersoli is. A forgatókönyvet Peppe Fiore írta, a rendezői székben pedig Alessio Maria Federici ül majd.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?