Pharrell Williams csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán

Los Angeles |

<p>&nbsp;Pharrell Williams amerikai zenei producer, énekes, dalszövegíró is csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán.</p>

 A zenész tiszteletére a 2537. csillagot avatták fel csütörtökön Los Angelesben. Az elismerést több mint 100 millió példányban eladott lemezeivel és hét Grammy-díjával érdemelte ki.

Pharrell Williams 1973. április 5-én született Virginia Beachen. Produceri karrierjét a The Neptunes formációval kezdte, amelyet barátjával, Chad Hugóval közösen alapítottak. Később olyan nagy sikerű dalok elkészítésében működött közre, mint a Daft Punk Get Lucky, Robin Thicke Blurred Lines, Jay-Z I Just Wanna Love U és Justin Timberlake Like I Love You című száma.

Idén négy Grammy-díjat vihetett haza, köztük az év könnyűzenei producere elismerést is. Ebben a kategóriában 2004-ben is kitüntették, amikor a legjobb popzenei album producerének járó elismerést is átvehette a Justified című lemezért. 2007-ben pedig a legjobb rap dalszövegírónak járó Grammyt nyerte el a Money Maker című dallal.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?