Oscar-díj - az ebéden már túl vannak a jelöltek

Los Angeles |

<p>Megtartották Los Angelesben az Oscar-jelöltek hagyományos ebédjét, egy asztalhoz ült George Clooney és Brad Pitt, Steven Spielberg és Martin Scorsese.</p>

"Sokan azt hiszik, hogy mi mind együtt lógunk. Talán azt gondolják, folyton a Hiltonban kortyolgatjuk a pezsgőt. Az igazság azonban az, hogy Bradet vagy már egy éve nem láttam" - mondta Clooney. A már Oscar-díjas színész úgy fogalmazott: a jelölések kapcsán az az egyik legjobb dolog, hogy a művészek újra találkozhatnak régi barátaikkal, illetve újakat ismerhetnek meg.
Clooney és Pitt egyaránt a legjobb férfi főszereplő kategóriájában reménykedhet Oscar-díjban az Utódok, illetve a Pénzcsináló című filmben nyújtott alakításáért. Az asztalnál helyet foglalt Gary Oldman, a Suszter, szabó, baka, kém, Jean Dujardin, A némafilmes, illetve Demian Bichir, A Better Life című film főszereplője is.
A Los Angeles-i fogadáson összesen 150 Oscar-jelölt vett részt, köztük volt Viola Davis és Octavia Spencer A segítség című filmből, a hatszoros jelölt Glenn Close, az Albert Nobbs című alkotás főszereplője, Rooney Mara A tetovált lányból, Michelle Williams az Egy hét Marylinnel című film főszereplője, valamint filmbéli partnere, Kenneth Branagh is. Részt vett az ebéden Martin Scorsese, akinek A leleményes Hugo címet viselő munkája 11 jelölést kapott, valamint Steven Spielberg, aki a War Horse című dráma révén érdekelt idén.
A Hollywood legexkluzívabb ebédjeként emlegetett fogadás menüjén saláta, marhahús, kacsa és lazac szerepelt, desszertként mangószószos sorbetet szolgáltak fel bogyós gyümölccsel.
A jelöltek legközelebb már "élesben" találkoznak újra február 26-án a 84. Oscar-ceremónián a Los Angeles-i Kodak Színházban, amelyet a gála alkalmából "időtlen filmszínházzá" alakítanak Brian Grazer producer szerint.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?