Orosz tévésorozatban játszik Gérard Depardieu

Moszkva |

<div>Egy orosz tévécsatorna vígjátéksorozatában vállalt szerepet Gérard Depardieu francia filmsztár, aki beleszeretett Oroszországba, főleg azután, hogy a magas franciaországi vagyonadó elől menekülve orosz állampolgárságot kapott Vlagyimir Putyin elnöktől.</div><div>&nbsp;</div>

A színész a TNT magán televíziós csatorna Zajcev+1 című szitkomjának harmadik szériájában alakítja a skizofrén főszereplő, egy fiatal botanikus apját, Zsorát, akinek ugyancsak megkettőződik a személyisége.    
A csatorna úgy reklámozza a hétfőn induló harmadik szériát, mint "a világ első tv-sorozatát Gérard Depardieu-vel".   
A forgatáson Depardieu franciául beszélt, a tévében szinkronhangot kap. A kulcsmondatok orosz kiejtését mindazonáltal felírták neki nagy papírlapokra.    
A produkció sajtófőnöke szerint az orosz színészek között nem találtak senkit, aki alkalmas lenne a tudathasadásos karakter megformálására, Depardieu viszont "tökéletes" a szerepben.    
A színész nagyon szereti a szabadságot és a kalandokat, a sorozat és figura pedig nagyon közel áll hozzá - mondta a szóvivő, hozzátéve, hogy a TNT világszínvonalú televíziós sorozatok gyártására törekszik, és Depardieu után más világsztárokat is szerepeltetni szeretnének a Zajcev+1-ben.    
Depardieu azt mondta, hogy nagy öröm és megtiszteltetés számára a szereplés az orosz tévésorozatban, amelyben érzi az ifjúság szellemét.    
A francia filmcsillag szerepel a szocsi téli olimpiáról szóló filmben is, amelyet februárban, röviddel a játékok kezdete előtt mutatnak be.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?