Michael Jordan, a mozisztár

kkk

A hétvégén mutatták be egy fesztiválon az Air című, Ben Affleck által rendezett filmet, amely arról szól, hogyan kaparintotta meg magának a feltörekvő Nike sportcipőmárka Michael Jordant, az NBA későbbi legkiválóbb kosarasát.

A kezdő üzletemberek mindent egy lapra tettek fel, és bejött a számításuk: az Air Jordan cipők forradalmat robbantottak ki a piacon, a Nike pedig világmárka lett.

A világpremiert követő sajtóbeszélgetésen Affleck, aki Matt Damonnal és az Ozarkból ismert Jason Batemannel együtt játszik is a filmben, elmondta: fontos volt neki, hogy Michael Jordan is áldását adja a produkcióra. A Variety beszámolója szerint Jordan nagyon aktív volt e tekintetben, például javasolta, hogy saját márkájának alelnöke is tűnjön fel a történetben. A legfontosabb kérése az volt, hogy Viola Davis alakítsa édesanyját, aki megjósolta fia sikereit és tisztában volt a Michael Jordan név értékével. Affleck ezt a kívánságát is teljesítette.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?