Meleg, puha őszi színek

Az idei divat megint csak visszatért az ősz kedvelt színeihez, melyek közül a barna minden árnyalata, a bézs, a vajszín, a piros és a kissé búskomor fekete dominálnak, a divatos minták közül pedig a reneszánszát élő csíkos és a kockás viszi a prímet, természetesen szintén e színek kombinálásából.

Az idei divat megint csak visszatért az ősz kedvelt színeihez, melyek közül a barna minden árnyalata, a bézs, a vajszín, a piros és a kissé búskomor fekete dominálnak, a divatos minták közül pedig a reneszánszát élő csíkos és a kockás viszi a prímet, természetesen szintén e színek kombinálásából. Az egyes ruhadarabok jó minőségű puha gyapjúból, kötöttből, puha bőrből vagy finom műbőrből, bársonyból, farmerból készülnek.Amire tehát feltétlenül szükségünk lesz a fentebb említett alapmintákból és -anyagokból, az a még eltúlzottabban trapéz szárú nadrág (egészen rövid derékkal és hatalmas csatos, széles övvel), egy térdhosszúságú sima szoknya (fiatalabbaknak a legdivatosabb koptatott farmerból), egy kurta derekú bőrdzseki, a konvencionálisabbak számára egy elkarcsúsított rövidke bársonyzakó, néhány testhez simuló hosszú ujjú póló.

A divatban ránk köszöntött forradalmi változást elsősorban a karcsúbb alkatúak üdvözölték ujjongva, hiszen eltűntek a válltömések, helyüket a keskeny vállak, az alakot kihangsúlyozó karcsúsított derék, a hasat kivillantó rövid felsőrészek dominálnak.

A felsorolt alapruhatár természetesen tovább bővíthető, iskoláskorúak például szívesen viselik tovább a nyáron vásárolt ujj nélküli vagy akár váll nélküli vékony pántú topjukat – immár mellényként egy másik szűk pólóra. A répaszabású ősi farmert az ügyesebbek maguk is lenyisszanthatják, átfesthetik (piros, zöld, barna textilfestékkel), s néhány öltéssel máris kész a divatos midiszoknya, mely szintén széles bőrövvel vagy lelógó ezüstlánccal az igazi.

A sportosabb stílusban öltözködők a bőrdzsekit steppelt, csíkos mintájú, „motoros” változatban is felvehetik.

A munkahelyre öltözködők kissé visszafogottabban viseljék a nadrágot, számukra találták ki a zakót, melyhez kiegészítőként nagyon elegáns a kalap, a színben harmonizáló bőröv, -táska és cipő. A táskákról még tudni kell, hogy a fektetett téglalap alakú, kétfüles, decens színkombinálású és fazonú nőies táskák jöttek a divatba (a rókavörös bőr és a farmer a legsikeresebb közülük).

A férfiak divatjában a fiatalabb korosztály egyre gyakrabban viseli nyakkendő nélkül az inget, melynek ilyenkor a gallérját hajtják ki a zakóra. Az öltönyök közül az egysoros gombolású, kissé elkarcsúsított szabásúak divatosak, fontos a jó minőségű, gyűrődésmentes alapanyag, kiegészítőként a minőségi öv és cipő, szögletes, vagy legömbölyített orral.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?