Megvannak a Golden Globe-jelölések

ll
Los. Angeles |

Martin McDonagh A sziget szellemei című fekete komédiája és a Minden, mindenhol, mindenkor vezeti a filmeket Golden Globe-jelölések szerint: az első nyolc, a másik hat díjra esélyes. A Golden Globe díjátadót január 10-én rendezik meg, házigazdája az Emmy-díjas komikus, Jerrod Carmichael lesz.

A drámák körébe sorolt ​​filmek mezőnyében A Fabelman család, a Top Gun: Maverick, az Elvis, a Tar és az Avatar: A víz útja jutott a jelöltek közé, a vígjátékok vagy musicalek mezőnyébe pedig A sziget szellemei, a Minden, mindenhol, mindenkor, a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma, a Babylon és Ruben Östlund A szomorúság háromszöge című európai filmdíjas produkciója került be.

Dráma-kategóriában Cate Blanchett, Olivia Colman, Viola Davis, Ana de Armas és Michelle Williams esélyes a legjobb színésznőnek járó díjra, a színészek közül pedig Austin Butler, Brendan Fraser, Hugh Jackman, Bill Nighy és Jeremy Pope versenyez a Golden Globe-ért. A vígjáték vagy musical mezőny legjobb színésznői díjára Lesley Manville, Margot Robbie, Anya Taylor-Joy, Emma Thompson és Michelle Yeoh kapott jelölést, a színészi díjra pedig Diego Calva, Daniel Craig, Adam Driver, Colin Farrell és Ralph Fiennes.

A rendezők kategóriájában közülük kerül ki a győztes: James Cameron (Avatar: A víz útja), Daniel Kwan és Daniel Scheinert (Minden, mindenhol, mindenkor), Baz Luhrmann (Elvis), Martin McDonagh (A sziget szellemei) és Steven Spielberg (A Fabelmans család). 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?