Megújult a nagy keleti utazó weboldala

dd

Megújult weboldallal jelentkezik a Vámbéry Polgári Társulás. A honlap hatalmas és részletes adatbázissá bővült, amely a nagy keletkutató, Vámbéry Ármin életművének minden szeletét felöleli. 

Múlt és jelen találkozik a megújult felületen, a témában jelenleg fellelhető összes kiadvánnyal, eseménnyel, dokumentumokkal. Az oldalon megtalálható a Kelet szakértőjének életrajza, a Vámbéry szellemi hagyatékát őrző polgári társulás eseményei és a Vámbéry Tudományos Kollégium bemutatása. Elérhető továbbá a Vámbéry Virtuális Könyvtár is, benne megtalálható az életműsorozat, a Vámbéry Nemzetközi Konferencia előadásaiból megjelent kötetek, a Vámbéry Irodalmi Kávéház programjaiban szereplő művészek és tudósok írásaiból megjelent antológiák, valamint a teljes Vámbéry publikációs jegyzék is. 
A www.vambery.sk címen megtalálható megújult honlap a látogatók számára könnyű eligazodást nyújt az adatbázisban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?