Megnyílt a Közért, a magyar könyvcserélde

Pozsony |

<p>Több mint hétszáz magyar nyelvű kötet közül választhatnak azok, akik megunt vagy felesleges könyveiket szeretnék új olvasnivalóra cserélni a tegnap megnyílt Közértben.</p>

A Minorma Polgári Társulás könyvcseréldéje és kulturális találkozóhelye ideális helyen, Pozsony szívében, a Lőrinckapu utca (Laurinská) 19. szám alatt működik. A zsúfolt könyvespolcokon szerzők szerint, ábécérendben sorakoznak a kötetek, vadonatúj és használt példányok egyaránt. A csereberélni vágyók új könyvért újat, használtért használtat választhatnak. Baranyovics Borisztól, a társulás tagjától megtudtuk, hogy elektronikus nyilvántartást is vezetnek a könyvállományról, akik tehát nem böngészni térnek be hozzájuk, hanem konkrét kiadványt keresnek, gyorsan és egyszerűen tájékozódhatnak. A köteteket a Pozsonyi Magyar Intézet, a Madách Egyesület, a Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeuma és más intézmények, valamint magánszemélyek ajándékozták a Minormának. A társulás továbbra is vár felajánlásokat, nagyobb menynyiségben is szívesen átvesz magyar nyelvű könyveket. A Közért keddtől csütörtökig délelőtt 10 órától 17.30-ig (csütörtökön 17 óráig) látogatható.   
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?