Meditáció – turné előtt

A Weezer a tízéves pályafutása alatt eddig négy nagylemezt készített, melyek összesen hatmillió példányban fogytak világszerte. Az amerikai gitár-pop kvartett a napokban jelentette meg az ötödik, tizenkét számot felvonultató, Make Believe című albumát.

A Weezer a tízéves pályafutása alatt eddig négy nagylemezt készített, melyek összesen hatmillió példányban fogytak világszerte. Az amerikai gitár-pop kvartett a napokban jelentette meg az ötödik, tizenkét számot felvonultató, Make Believe című albumát. A lemez előhírnökeként, a Beverly Hills című dal jelent meg maxin, amely már az óceán mindkét partján a slágerlisták élmezőnyében szerepel. Az énekes-gitáros: Rivers Cuomo, a gitáros: Brian Bell, a basszusgitáros: Scott Shriner és a dobos: Patrick Wilson jelenleg Észak-Amerikában turnéznak, júniusban pedig Európában népszerűsítik az új korongot. „Mielőtt elkezdtük az észak-amerikai turnét, tíz napig hajnali négykor keltem, majd tizenkét órán át meditáltam Buddha tanítása szerint. A legtöbb ember nem bírná ki, de nekem megnyugvást jelentett: lelkileg is felkészülve indulhattam a turnéra. Az új albumunk klasszikus Weezer-lemez. A dalszövegek többsége a saját élményeimből táplálkozik. Az első kislemezdal arról szól, bár megengedhetném magamnak, hogy Beverly Hillsben éljek, mégsem érezném ott jól magam” – nyilatkozta Rivers Cuomo az egyik amerikai hírügynökségnek. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?