Mától: XL. Szenczi Molnár Albert Napok

Szenc/Réte/Jóka |

<p>Szenczi Molnár Albert szobrának megkoszorúzásával kezdődik ma 18 órakor a Szenczi Molnár Albert Napok 40. évfolyama.</p>

Ezt követően 19 órakor Dolán György festőművész Itt és most című kiállításának megnyitóját tartják a városi művelődési központban.
Szenczi Molnár Albert jelentőségéről a magyar irodalomban Dr. Molnár János tart előadást október 15-én, csütörtökön 19 órától a Nosztalgia étteremben. Október 19-én, hétfőn a Szenczi Molnár Albert Gimnáziumban tartanak megemlékezést Zsapka Attila és az iskola diákjainak közreműködésével. Varnus Xaver, a népszerű orgonaművész október 23-án, pénteken 19.30-kor ad hangversenyt a Szent Miklós-templomban. A rendezvénysorozat keretében a rétei református templom is koncert színhelye lesz október 30-án, pénteken 18 órától: fellép Dinnyés József „daltulajdonos”, az apácaszakállasi Cédrus Keresztyén Ifjúsági Zenekar és a RéteBoldogfai Református Keresztyén Ifjúsági Énekkar. Másnap, október 31-én Jókán szintén Dinnyés József és a Réte-Boldogfai Református Kresztyén Ifjúsági Énekkar lép fel a helyi református templomban. Az ünnepi záróműsort november 7-én, szombaton tartják a Szenczi Albert Alapiskolában, közreműködik Zsapka Attila és az iskola diákjai.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?