Majka Feat. Tyson: Tündi Bündi

Az elmúlt héten került a boltokba Majka második lemeze Történt, ami történt címmel. A Kicsi Tyson és a Hip Hop Boyzból megismert Levy T.

Az elmúlt héten került a boltokba Majka második lemeze Történt, ami történt címmel. A Kicsi Tyson és a Hip Hop Boyzból megismert Levy T. közreműködésével készült korongot a dögös alapok, ütős basszus és szókimondó szövegek jellemzik, mindenki kap egy nagy bal horgot az arcába… Az első kislemezdalban, a Tündi Bündi címűben a „plázacicák”. Majka hadat üzen nekik, és világosan vázolja, hogy hol a helyük. A feministák pedig valószínűleg Majkának üzennek majd hadat, mivel hősünk nem ismer határokat, így a dal szövege túlságosan is szókimondóra sikeredett. Arról rappel, hogy szereti, ha a nő befogja, és jöhetnének hozzá pucolni a polcot. Hát igen, Majka barátunk ezek után ne csodálkozzon azon, ha akad köztük olyan, aki felhívja az anyját, és elmeséli neki, hogy a fia egy patkány… „De mit akarok én, hogy változzon meg ő, há’ nem tehet semmiről, hiszen csak nő” – szögezi le a következtetést. A feministák haragjától csak az mentheti meg, ha a dal nem jut el hozzájuk, magyarán, ha nem lesz belőle sláger. A rádiók nem fogják műsorukra tűzni, az tuti, ennek ellenére bizonyára ismertté válik szélesebb körben is. Úgyhogy lesznek ennek következményei! (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?