Lénárd Fülöp nyomában

Pozsony |

<p>A pozsonyi Óváros utcáin és terein júliusban megelevenedik a történelem köszönhetően az Ismerd meg az Óvárost elnevezésű rendezvénysorozatnak.</p>

Június 16-án újabb gyerek tábor veszi kezdetét az Ismerd meg az Óvárost elnevezésű egészéves rendezvény keretén belül. A táborokat az óvárosi önkormányzat szervezi, hogy a gyerekek jobban megismerjék a történelmet.
Minden héten 40 diák jelentkezhet a táborba.

A tanulás mellett a gyerekek fontos történelmi helyekre látogatnak el, mint például a Pozsonyi vár, ahol különböző nyomokat követve fedezték fel annak történelmét.


Hétfőn indul a következő tábor, melyben a gyerekek a városban elrejtett nyomok alapján a híres fizikus Lénárd Fülöp életét ismerhetik meg.
A táborokat egészen július 27-ig rendezik, az utols július 23-án kezdődik. Az egész éves rendezvényben eddig 660 diák vett részt, barangolta be az Óváros utcáit - mondta Tomáš Halán az Óváros szóvivője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?