Leállhat az élet dél-indiai nagyvárosokban egy új mozifilm premierje miatt

<p>Több nagy dél-indiai cég szabadnapot adott dolgozóinak péntekre, mivel ezen a napon kerül a mozikba a tamil nyelvű film buszsofőrből lett szupersztárjának, a rajongói által félistenként tisztelt Rajinikanth-nak a legújabb filmje.</p>

Olyan dél-indiai nagyvárásokban, mint Csennai vagy Bangalor, kisebb-nagyobb mértékben megbénulhat az élet pénteken a filmpremier miatt. Sok cég eleve szünnapot hirdetett erre a napra, megelőzendő, hogy dolgozói tömegesen jelentsenek beteget, tagadják meg a telefon felvételét vagy blicceljék el a munkát. Némelyek ingyen mozijegyet adtak dolgozóiknak - írja a BBC.    A 65 éves Rajinikanth az ázsiai film egyik legjobban fizetett és egyik legjobban jövedelmező szupersztárja. Legújabb filmje, a Kabali című gengsztermozi már a bemutatása előtt 30 millió dollár bevételt hozott a forgalmazási jogdíjakból. A rajongói által várva várt produkciót egyszerre 12 ezer vetítőteremben mutatják be pénteken.    Az egyik fapados légitársaság Kabali-különjáratot indít Bangalorból Chennaiba, melyen a sztár kedvenc fogását szolgálják fel 180 utasnak, a filmcsillag rajongóinak. Egy kiváltképpen lelkes rajongó a film 10 egymást követő előadására vásárolt magának jegyet péntekre és szombatra. Egy apám és egy anyám van, valamint egy istenem: Rajinikanth - mondta a férfi.     Az egyik rajongói klub munkavédelmi sisakot, hegesztőszemüveget és munkáskesztyűt oszt ki tagjai körében a vetítésre, utalásként bálványuk munkásszármazására.     Az egykori buszsofőr négy évtized alatt több mint 170 filmben játszott, többségében tamil nyelvű produkcióban. Legújabb filmjét bemutatják majd a hindi, telugu és malájalam ajkú közönségnek is.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?