Kor-Zár-koncert a Pátria rádió jóvoltából

lll
Pozsony |

A címből esetlegesen adódó félreértések elkerülése végett: nem a rádiót kell bekapcsolni holnap 17 órakor, hanem be kell menni a pozsonyiak által csak fordított piramisnak nevezett épületbe, annak is az egyik kisebb koncerttermébe

Ott lesz ugyanis a Piramis Jam névre keresztelt koncertsorozat második része, amelyben a már-már legendás Kor-Zár verséneklő együttes szerepel. A széria a múlt hónapban indult a rozsnyói endorfin zenekarral, az est első felében Puha József, a Pátria rádió zenei szerkesztője beszélgetett a zenészekkel, akik ezután a húrok közé csaptak, és egy órán át szórakoztatták az egybegyűlteket. Ez most is pontosan így lesz.

A Pátria rádió havonta más-más nemes célra gyűjt adományokat a József Attila Ifjúsági Klubbal együttműködve ezeken a koncerteken, amelyek egyébként ingyenesek. „Novemberben a rákbetegek, most pedig – karácsony közeledtével – a nehéz sorsú gyerekek, családok kerülnek fókuszba. Azt is fontosnak tartjuk, hogy tudatosítsuk, nem az adomány mértéke a lényeg, hanem az adás öröme – melybe a legkisebbek is bekapcsolódhatnak. A Felvidéki Cipősdoboz Akció zászlajára tűzte, hogy »csomagoljunk boldogságot«, s milyen csodálatos érzés, élmény, hogy valahol egy gyermek a mi cipősdobozunkat bontja majd fülig érő mosollyal a karácsonyfa alatt. A szervezet aktivistái a Jézuska manóiként lesznek a segítségünkre, hogy az adományok célba érjenek. Az esemény védnöke a FECSKE – Nagycsaládosok Társulata lett. Úgy tartják család az a hely, ahol az embert szeretik. A jelmondatuk is erre épít, hogy a gyermek és a család érték, amit óvni kell. Nemcsak ilyenkor karácsonykor, hanem minden nap” – áll a meghívóban.

A zenekarok, amellett, hogy kipipálhatnak egy jócselekedetet, profi körülmények között léphetnek fel, a koncerteket pedig egy későbbi időpontban a Pátria rádió is műsorára tűzi.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?